Vizitator romflora Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Cum poate fi produsa energie electrica prin inductia campului electromagnetic al liniilor de 110 Kv? A reusit cineva asa ceva? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Daca locuiesti sub o linie de tensiune de tipul descris nu te vad bine in legatura cu sanatatea.Si tensiunea captata din asemenea linie se cheama furt din retea nu energie alternativa chiar daca nu te cuplezi fizic direct la linia de transport 1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Daca locuiesti sub o linie de 110kV, din economia de energie nu-ti platesti nici medicamentele... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Cum poate fi produsa energie electrica prin inductia campului electromagnetic al liniilor de 110 Kv? A reusit cineva asa ceva?nu se produce,se preia/transfera sau in cazul asta se fura Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Daca esti bransat si la reteaua renel, se numeste ca "se completeaza !" Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 nu cred ca se numeste furt...chiar ma indoiesc ca atata timp cat nu te atingi de liniile de inalta scrie in lege ca nu poti folosi campul electric disisipat de ele Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 tot furt e,cand iei ceva ce nu e al tau Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Daca ai casa langa linie atunci leaga intre acoperisul de tabla si pamant un bec folosind metoda capacitiva(sau pune o placa de tabla sub linie inaltata putin deasupra solului,experimenteaza aici) sau construieste o bobina cu firele paralele cu cele ale liniei.Oricum legea nu permite apropierea prea mult de linie asa ca energia "extrasa" e destul de mica si nu se merita riscul. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Daca ai casa langa linie atunci muta-te! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Apropo de faza cu linia de inalta - in Iasi , in cartierul Mircea (parca), e ditamai reteaua de inalta printre blocuri ; banuiesc ca orasul s-a extins la un moment dat iar reteaua a ramas in acelasi loc. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Faza cu mutatul e adevarata dar daca omu` vrea sa aprinda "neonul" de la linie si nu-l intereseaza efectele atunci sa ia un tub fluorescent ("neon") de 20w si sa-l agite pe sub linie.Daca se aprinde are demonstratia practica a efectului capacitiv.Daca il intereseaza efectele asupra sanatatii atunci mai bine sa renunte. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 daca vrei doar pentru lumina, e simplu: http://hacknmod.com/hack/field-of-fluor ... t-current/ Link spre comentariu
rasputin Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Cu scuzele de rigoare fata de initiatorul acestui topic , indraznesc sa afirm ca treaba asta seamana al naibii de mult cu zicala : Un nebun arunca o piatra in balta si zece intelepti incearca sa o scoata .Afirm asa ceva dat fiind faptul ca initiatorul topicului nu mai spune nimic .Acum lasand la o parte aspecte de genul furt sau nu ( in acest caz acest aspect , din punctul meu de vedere , este unul minor ) e de luat in calcul pericolul real de a fi electrocutati .Cu alte cuvinte nici colegul romflora si nici alt cineva ce va citi acest subiect si are acces la o linie aeriana de 11okV , sau mai mare ,sa nu incerce asa ceva . Daca nu ar fi fost pericolul asa de mare ( si real ) asi fi povestit mai multe despre ce si cum se poate face .... , dar mai bine lipsa . Link spre comentariu
neoo4all Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Toti aveti chef de misto, dar este un subiect destul de interesant pentru mine deoarece locuiesc la 30 metri de o linie de 110 kw,pe timpul comunismului am fost obligat sa ma mut deoarece linia trecea exact peste locuinta mea.Acum cativa ani mi-am facut o fantana exact sub linia de inalta,este pamantul meu si pot sa fac ce vreau cu exceptia de a construi cladiri mai inalte de 2 metri. Fantana are 1.90 m si este acoperita cu tabla galvanizata.tin sa va spun ca un bec led de 10w il aprinde chiar foarte tare,lumina exact cum ar lumina bransat la reteaua de 220v,legat de tabla si cu un fir de la pamant,lumina zi si noapte si nu ma intrebat nimeni nimic,As putea cu un fir intins pe sub linie la o inaltime mai mare sa aprind mai multe becuri luminand chiar si un solar,dar depasind 2m inaltime as intra la capitolul de furt cred.Esentialul e ca se poate obtine energie prin inductie,ionizare a aerului sau cum so mai chema ea,e adevarat ca e fluctuabila in functie de umiditatea aerului dar se poate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum