Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 am un traf de 2 x 25v 250w dupa filtraj am 2 x 38v vreau sa imi fc amplif pe tda 7294 din cate am inteles el nu suporta mai mult de 35v ma puteti ajuta sa stabilizez unpic tensiunea 33 v ar fi ideal multumesc.......... Link spre comentariu
palcu ion Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 cu =/-40v nu e nicio problema,eu tocmai testez o modificare si la=+/-42v alim e ok,fara semnal in catalog e dat ca merge pana la =/-50v Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Folosesti integratele in punte, sau cate unul singur? Daca e a 2-a situatie e foarte ok tensiunea de alimentare pentru sarcini de 8 ohmi. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 +/-50V nu e tensiune de lucru, e de test f?r? semnal, la rece, toate m?sur?torile cu semnal sînt f?cute la +/-35V în catalog, iar la +/-40V mergeau sigur primele integrate ap?rute acum 10 ani, astea de azi... icon_axe Nu e o problem? tensiunea de +/-38V, mai scade în sarcin?. Numai cu difuri de 8 Ohmi. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 problema la el este ca incercat sa faca amplificator cu un tda recuperat dupa nush ce placa alimentat la tensiunea aia cu o sarcina de 4 ohmi..... :bataiesi d-aia cere stab de tensiune ca sa nu mai arda alte ic-uri Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Asta cu diful de 4 Ohmi nu a mai scris-o... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum