Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2sd2399

dan-a2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

11

• zal

7

• +_Florin_+

3

• palcu ion

2

Top autori în acest subiect

Am o curiozitate... ampliful asta are ca finali trz Darlington npn, în schem? cvasicomplementar?? Înseamn? c? are triple?i pe etajul final.BDW83/84C sau TIP142/147 (tot aia) sînt foarte buni, i-am folosit de multe ori, mai ales unde aveam spa?iu limitat, în amplifurile cu STK-uri. Merg bine pîn? la +/-45V pe 8 Ohmi. Probabil c? acolo unde-i pui vor merge mai mult reci, ceeace e perfect, dup? mine. Aten?ie la reglaje dup? modificare.

Link spre comentariu

ampliful are alimentare 2*30v, c.c.si o sa-l rezolv dupa sarbatori multumesc la toti ptr. sfaturi :retyutru

da l-am rezolvat :rade: si dupa 2 minute a picat trafo (ars primar) .;proba cu alt traf. merge de 5ore la circa 70-80% -----concluzia -:este a2-a zi de paste :ras: :acum trebuie sa dau explicatii proprietarului :rade:
Link spre comentariu

S-ar putea s? se fi întrerupt siguran?a termic? din primar, trebuie scobit pe acolo dac? nu e accesibil?.

trafo este toroidal si nu cred ca are siguranta ,,,cum v-am zis este o chinezarie de amplif. montata in boxa (boxe active care au invadat piata lowcost )p.s. nu are nici un fel de sigurante , nici pe 220v .nici pe iesire traf. :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări