Vizitator corsaru Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 am un amplificator marantz model 1530L si am arso fara sa imi dau sema acu am reparato merge dar imi trebuiesc prefinali, imi poate spune cineva de unde a`si putea cumpara 2 integrate lm-391N-80 sau daca are cineva pe acasa, dau daca nu un inlocuitor ceva presupun ca ar merge si un LM391N100Va multumesc Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Nu se mai g?sesc, mai bine faci o mic? pl?cu?? cu cî?iva trz care s? înlocuiasc? integratul. Link spre comentariu
Vizitator corsaru Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 :| sa inteleg ca nici integratul LM391N100 nu ar fi un bun inlocuitor sau daca ma poti ajuta cu o schema cu trz mi`ar fi de mare ajutor ms Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Integratul ar fi bun, dar nu se mai fabric? de 25 ani, deci po?i s? copiezi o schem? de amplif cu diferen?ial, generator de cc comun ptr diferen?ial ?i etajul pilot. Asta e potrivit?, îns? trebuie s? mai ''b?rbiere?ti'' din piesele de pe lîng? integrat, piesele dintre marcajele galbene ar trebui s? se afle pe placa amplifului ?i trebuie înlocuite cu valorile din schema asta. Punctele numerotate sînt pinii integratului. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 sau poti cauta TDA 7250 care face aceeasi functie dar este dublu Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Dac? are tensiunile de alimentare sub +/-35V poate s? fac? modificarea total? cu TDA7250, dar cum cred c? are +/-40V, mai bine nu, c? se încinge r?u. Link spre comentariu
Vizitator corsaru Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 am sa incerc ambele variante dar imi e frica sa nu ard finali cu tda 7250 presupun ca ar trebui sa il impart in doua, pe cablaj am 2 intergate lm391n80 si nu stiu ca aici mam blocat cum sa fac mai departe Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 De regul?, cînd se duce integratul, se ard ?i trz finali ?i prefinali, s?-i verifici serios prin dezlipire de pe plac?. Ce scul? e, vreun amplituner Telefunken TR500 sau HR5000? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum