Flor Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Eu sunt si cam carcotas de felul meu. Si de aia ma intreb de ce o fi atat de greu sa construit niste placi care intr-un capat au o mufa mama si in celalalt una tata. Sau invers, hi, hi..Pana la urma e de tras doar niste trasee cat mai drept.Ma rog, cine vrea poate pune peste trasee si niste table, ca sa impiedice intrarea /iesire radiatiei, asa cum e lin sistemele profesionale.Zau ca dpdv practic nu mi se pare prea mare branza. Se masoara toate dimensiunile cu un subler, apoi se deschide programul de facut cablaje. Dupa care fiecare dupa gustul si experienta si placerea lui. Fierul de calcat sau expunerea..Vorba aia e radio amatorism.Sau daca sunt mai multi amatori, la o fabrica, unde sigur va arata muult mai frumos. Dar evident va fi mai $cumpa.. Link spre comentariu
SirRoger Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Eu sunt si cam carcotas de felul meu. Si de aia ma intreb de ce o fi atat de greu sa construit niste placi care intr-un capat au o mufa mama si in celalalt una tata. Sau invers, hi, hi..Pana la urma e de tras doar niste trasee cat mai drept.Ma rog, cine vrea poate pune peste trasee si niste table, ca sa impiedice intrarea /iesire radiatiei, asa cum e lin sistemele profesionale.Zau ca dpdv practic nu mi se pare prea mare branza. Se masoara toate dimensiunile cu un subler, apoi se deschide programul de facut cablaje. Dupa care fiecare dupa gustul si experienta si placerea lui. Fierul de calcat sau expunerea..Vorba aia e radio amatorism.Sau daca sunt mai multi amatori, la o fabrica, unde sigur va arata muult mai frumos. Dar evident va fi mai $cumpa..Flor, sincer m-am gandit si eu la aceasta solutie dar va trebui sa trag un ochi la conectoarele respective. Normal, conectoarele de pe placile manufacturate trebuie sa fie identice cu cele din aparat. Inca nu am avut curiozitatea sa vad ce tip se folosesc. Banuiesc ca nu se gasesc asa usor din moment ce multa lume cauta aceste placi de extensie.......Deocamdata nu am nevoie de aceste placi (sper sa nu am vreodata...hi hi) dar e bine sa fie acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Home made este primul lucru care trece prin minte in aceste cazuri. Eu voi avea nevoie de o placa extender pentru niste teste la un analizor in eventualitatea in care ii voi adauga un tracking generator si exact cum a mentionat Flor, va trebui sa o realizez home made, am cumparat deja conectorii pereche necesari (standard DIN cu 64 contacte A+C).Daca-mi amintesc bine, la FT990 erau niste conectori cu un singur rand de contacte, nu cunosc ce standard si nu stiu daca erau ceva usor de gasit in zona, trebuie cautat. La JRC este aceeasi problema, sunt niste conectori asemanatori, dar nu se gasesc pe toate drumurile.Insa daca ar exista deja la cineva placa respectiva, ar fi de mare ajutor. Link spre comentariu
Flor Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 In general nu promit nimic. Pt ca daca ai promis trebuie sa te ti de cuvant. Ma rog, daca consider ca obrazul tau nu e ..., ca am intalnit diversi care se dau in stamba pt un pol,... Dar pot sa promit ca daca cineva imi trimite niste poze limpezi si clare cu conectorii necesari o sa ii caut printre placile mele. Si daca BAFTA e cu respectivul si ii gasesc, ii voi oferii [email protected]_dajaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum