Victor Postolachi Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 ajutatima cu o schema de protectie pentru boxe cu releu de import, ca in imagine.multumesc Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Ce fel de amplificator, ce tensiuni de alimentare, sarcina??i roag? un moderator s?-?i mute topicul la ''accesorii audio''. Link spre comentariu
Victor Postolachi Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 amplificator de 400 w tensiune de alimentare +- 50v, sarcina 8 ohmi Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Foloseste integratul dedicat uPC 1237, gasesti schema in datasheet si tot ce mai ai nevoie. (care il cauti pe google) M-ai gasesti scheme pentru el si la sectiunea accesorii audio, dai un search. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 La +/-50V pe 8 Ohmi nu sco?i decît vreo 100W, dac? e în punte aproape dublu, dar e posibil s? ai nevoie de mai mult de 8 Ohmi la ie?ire. Protec?ia din poz? e simpl?, po?i s? faci una mai complect? cu TA7317P sau uPC1237H. Dac? vrei po?i s? te inspiri de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151 Link spre comentariu
collemann Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Am facut eu o protectie dupa modelul din imagine, l-am adaptat pentru tipul meu de releu si l-am pus in functiune pe un ipa400. Functioneaza destul de bine ... eu zic ca se merita facut. Link spre comentariu
Victor Postolachi Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Multumesc pentru ajutor, scuze de deranj.... rog mult moderatorul sa mute acest subect in accesorii audio,scuze ca am postat aici!!! noapte buna!!! Link spre comentariu
JUALE Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 acesta nu te ajuta? Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Domnule collemann puteti posta schema la acea protectie Link spre comentariu
collemann Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Aceasta este schema pentru protec?ia din imaginea de mai sus http://www.datafilehost.com/get.php?file=ef5109ce Mai exist? o versiune mai veche a acestei protec?ii, (cu o alt? aranjare a componentelor pe cablaj) la care nu am schema, doar câteva imagini dup? care m-am inspirat ?i mi-am facut ?i eu un kit. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Accessing directly the download link doesn't work. The download only starts if you click from the download page.pune alt link Link spre comentariu
collemann Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Accessing directly the download link doesn't work. The download only starts if you click from the download page.pune alt link http://www.datafilehost.com/download-ef5109ce.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum