M1Hai Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Pentru acest receptor poti folosi rezistente de 0.25W. Uite aici un site unde gasesti componente electronice. LE: vad ca esti din Botosani... poti trage o fuga pana in Iasi si gasesti la General System sau Dioda toate componentele necesare acestui receptor. Link spre comentariu
vivaelzorro Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 nu stiu cum sa aleg piesele tda7000 am gasi dar la condensatori au voltajul de 3kV.... Ma ajutati cu niste linkuri ??? doar data asta!!!!! Link spre comentariu
vivaelzorro Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 in acelasi timp imi construiesc si o antena long wire credeti car ar trebui sa las firul de cupru izolat sau nu!!! Link spre comentariu
vivaelzorro Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 am gasit in curte 2 copaci cu distanta dintre ei de aprox 23m credeti ca e destul??? Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Salut. Stimate domn, aparatul descris mai sus functioneaza in banda radio vest FM - 88-108 MHz. Adica aproximativ 3 - 4 m. Pentru ce iti trebuie antena long wire cu deschidere de 23 m.?Se pare ca nu am inteles totul. TDA7000 are ARF inglobat, deci functioneaza si o antena din sarma sau telescopica intre 50 cm. si 1,20 cm. Daca pui o antena mai mare de 1,5 m risti sa blochezi circuitul. Antena long wire este ptr. US. nu UUS. Spor la treaba. Mosu Tuti. Link spre comentariu
vivaelzorro Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 scheme de US mai moderne ( ma refer la componete sa fie gasite usor in magazine) Eventual un site cu asa ceva!!! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Trebuie doar sa cauti. E chiar aici, pe forum. Si merge bine.viewtopic.php?f=29&t=33854 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum