lorik199 Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 pana la urma schema finala realizata este cea de mai jos cu rezultate uimitoare Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Sa inteleg ca nu ai mai pus intrefier........? daca se aude bine inseamna ca nu intra in saturatie miezul.......simplitatea intodeauna da satisfactie Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 nu, fara intrefier, nu am auzit urme de saturatie, bass "cu caruta" (adica mult)miezurile au aprox 1 cmptrafurile originale de 220-->2x12, castile legate la extemele secundarului Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 De fat e normal sa nu satureze pt ca ai doar cca 2-3 mA curent in CC .....care circula prin traf....iar ca putere cca 100mW gresesc..?? (oricum suficient pt castile din comert.....mai putin alea profesionale care ajung si la 500-1000mW) Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 n-am masurat puterea , dar te detaseaza total de exterior, pot cadea bombe afara ca nu auzi Link spre comentariu
md_2910 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Poate il incerci si pe acesta,eu sunt foarte multumit. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 N-am fost niciodata atras de OTL, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar pt tuburi mi se pare o prostie sa fie folosite fara traf(bineinteles ca doar unele) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum