Vizitator mrsvsn Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Salut,Am o intrebare pt. cei 'meseriasi' in laptop-uri.Cat credeti ca face laptop-ul cu urmatoarea configuratie:P4 1700 Mobile Centrino;2Mb L2 cache;512 DDR2;HDD 20 Gb;DVD ROM;Display 15.4;Bluetooth;Wireless;Video ATI RADEON 7500;PCMCIA;Retea 10/100;Modem 56kMultumesc anticipat Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 ce marca este, cat tine bateria, stare optica (lovituri pe carcasa, zgarieturi pe display....)dar mai mult de 5-6mil (cazul in care tine bateria mai mult de 60min in sarcina) nu as da pe el!Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator kalin Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 5-6 mil Link spre comentariu
Vizitator mrsvsn Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 ce marca este, cat tine bateria, stare optica (lovituri pe carcasa, zgarieturi pe display....)dar mai mult de 5-6mil (cazul in care tine bateria mai mult de 60min in sarcina) nu as da pe el!Multumesc!L-am gasit la o firma din Bucuresti(nu stiu daca am voie sa spun firma)cu 800. E Fujitsu Siemens Lifebook S7010,nu scrie nimic de baterie dar s-ar putea intreba.Are garantie 12 luni.Pai unde pot gasi cu 500-600?!Sau mai bun cu 800,ca asta-i bugetu'.Daca nu puteti spune firma dati un PM va rog.Multumesc Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 daca ai garantie 12 luni (pe foaie), merita banii , dar hdd-ul e cam mic. cu garantie nu gasesti la banii astia nu gasesti.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator mrsvsn Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Deci garantia conteaza asa de mult?!Ma refer la diferenta de pret(200lei).Nu vreau sa iau fara garantie pt. ca riscul e destul de mare la un produs second. Cat despre hard stiu ca e cam mic,dar sant si cu hard de 40.In schimb ala nu are wireless. Acum ajung la alta problema.Nu sant sigur ca-mi trebuie wireless pt. ca la sat unde ma duc pt. cateva luni am Romtelecom(singura retea fixa in zona) si pot intra pe net pe dial-up prin modem nu?!Nu e tocmai ieftin(2.5lei/ora),e si lent si ocupi si telefonul,dar nu stiu ce alternativa am.Ar mai fi varianta prin PCMCIA cu mobilul,dar tot cam atat costa pt. ca-i tot dial-up.Sa-mi iau abonament la wireless nu renteaza pt. cateva luni,iar pe prepay nu stiu daca-i convenabil pretul.Si mai e un aspect interesant.Cand te duci sa-ti faci abonament si chiar la prepay astia iti baga ei pe gat modem-ul lor wireless(la pret triplu)si ma intreb atunci la ce-mi mai foloseste wireless-ul meu?!In concluzie,merita luat cu un hard mai mare in loc de wireless? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Baga internet prin ADSL de la RRomTelecom, merge binisor. OFFTOPIC: RRomTelecom-ul mai ofera conexiuni dial-up? Link spre comentariu
Vizitator mrsvsn Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Pai n-am zis ca nu vreau sa platesc abonament pt. doar cateva luni cat stau acolo?! Am verificat.Daca iau pe un an am 3 luni gratuit,dar la un pret de 40lei/luna inmultit cu 9 luni platesc 360 lei.Dar daca folosesc doar 4 luni serviciul ies la 90lei/luna.Nu-i cam mult?! Apoi nici nu cred ca are acoperire ADSL-ul acolo!D-aia este folosit inca sistemul dial-up. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum