Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

putin ajutor

Vizitator PnuB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• nelu57

1

• Felis

1

Top autori în acest subiect

Vizitator PnuB

ok, dar se poate sa se anuleze cumva transmitatroul si receptorul in asa fel incat sa-i pun firul direct? ca daca ii bag receptorul inauntru nu am facut nimic, pentru ca are semnalul cam prost si daca misc brusc ramane cursorul pe loc

Link spre comentariu

PnuB un gamer nu isi ia maus wireles din motivul ca cele wireles au un neajuns major in viteza lor de raspuns.Si nu se merita sa te apuci sa faci modificarea e mult mai eficient sa cumperi 1 mouse nou cu fir pe USB sau PS2 si daca vrei sa se miste si rapid iei unul destinat gamerilor si scapi de stresul utilizarii unu wireles(nici TST wireles nu sunt agreeate de gameri tot din cauza raspunsului lent datorat faptului ca semnalul se proceseaza in prea multe etape)

Link spre comentariu

ok, dar se poate sa se anuleze cumva transmitatroul si receptorul in asa fel incat sa-i pun firul direct? ca daca ii bag receptorul inauntru nu am facut nimic, pentru ca are semnalul cam prost si daca misc brusc ramane cursorul pe loc

doar dac? ce trimite transmi??torul e direct compatibil la tensiuni ?i logic? cu ps/2!!!crede-m? c? efortul nu merit?!!!iei un mouse cu fir, infraro?u, sau cu laser, pe usb sau ps/2, cum vrea sufle?elul lu' matale, la cea mai înalt? rezolu?ie vrei, ?i rezolvi problema mai mult decât mul?umitor!!!! :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări