Vizitator PnuB Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 nu cred ca am postat unde trebuia, dar se poate modifica un mouse wireless in asa fel incat sa funtioneze pe fir ? Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 de putut s-ar putea, dar cu banii necesari iei un mouse "cu fir" de toat? frumuse?ea!!!?i n-am amintit de timpul pe care o s? ?i-l m?nânce treaba asta!!!... Link spre comentariu
Vizitator PnuB Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 ok, dar se poate sa se anuleze cumva transmitatroul si receptorul in asa fel incat sa-i pun firul direct? ca daca ii bag receptorul inauntru nu am facut nimic, pentru ca are semnalul cam prost si daca misc brusc ramane cursorul pe loc Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 PnuB un gamer nu isi ia maus wireles din motivul ca cele wireles au un neajuns major in viteza lor de raspuns.Si nu se merita sa te apuci sa faci modificarea e mult mai eficient sa cumperi 1 mouse nou cu fir pe USB sau PS2 si daca vrei sa se miste si rapid iei unul destinat gamerilor si scapi de stresul utilizarii unu wireles(nici TST wireles nu sunt agreeate de gameri tot din cauza raspunsului lent datorat faptului ca semnalul se proceseaza in prea multe etape) Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 ok, dar se poate sa se anuleze cumva transmitatroul si receptorul in asa fel incat sa-i pun firul direct? ca daca ii bag receptorul inauntru nu am facut nimic, pentru ca are semnalul cam prost si daca misc brusc ramane cursorul pe locdoar dac? ce trimite transmi??torul e direct compatibil la tensiuni ?i logic? cu ps/2!!!crede-m? c? efortul nu merit?!!!iei un mouse cu fir, infraro?u, sau cu laser, pe usb sau ps/2, cum vrea sufle?elul lu' matale, la cea mai înalt? rezolu?ie vrei, ?i rezolvi problema mai mult decât mul?umitor!!!! Link spre comentariu
nelu57 Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 nu cred ca am postat unde trebuia, dar se poate modifica un mouse wireless in asa fel incat sa funtioneze pe fir ? Da ...se poate...dar nu se merita! :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum