Vizitator newjomo Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 as vrea sa imi fac un amplificator auto si doresc daca poate cineva sa ma ajute cu o schema ceva Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 ce putere,ce buget si ce cunostinte ai?poti face ceva cu alimentare la 12V(12-14,4V) cu integrat tda1562 50w/4ohmi(cel mai puternic de pe piata) sau cu sursa ridicatoare din care alimentezi un etaj final cu tranzistori,mult mai puternic ,dar cu costuri si grad de dificultate mai ridicate. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Ca tot veni vorba de TDA1562Q in linkul de mai jos ai o schema simpla pentru un amplificator.viewtopic.php?f=34&t=13827Daca vrei mai multa putere va trebui sa iti faci si o sursa SMPS ridicatoare de tensiune de la 12 la un +/- adecvat amplificatorului pe care vrei sa il folosesti. Pentru asa ceva iti trebuie cunostinte destul de avansate de electronica, si iti mai trebuie sa vizitezi sectiunea de ALIMENTATOARE a acestui forum, respectiv sectiunea de AMPLIFICATOARE AUDIO, unde vei gasi ce cauti. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Da si tu mai multe detalii. Link spre comentariu
Vizitator stoica emil Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 am si io amplificatorul asta cu TDA1562Q de 50w si pot sa spun ca e foarte bun.de 2 ani functioneaza si e pus pe un radiator de magnetofon cu un racitor pe el atasat. deci vi l recomand si io sa incercati pt ce i neajutorati ;) . nu e nevoie de multe piese . eu vreau sa imi construiesc varianta la dublu.adica stereo. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 am si io amplificatorul asta cu TDA1562Q de 50w si pot sa spun ca e foarte bun.de 2 ani functioneaza si e pus pe un radiator de magnetofon cu un racitor pe el atasat. deci vi l recomand si io sa incercati pt ce i neajutorati ;) . nu e nevoie de multe piese . eu vreau sa imi construiesc varianta la dublu.adica stereo.vezi de unde-l cumperi pe al doi-lea ,ca s-ar putea sa-ti schmbi parerea despre ele daca nimeresti unul ''de pe vapor'' si apropo,nu are 50w/4ohmi nici de-l bati,poate w ''desenati'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum