Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare slim

chetross

Postări Recomandate

SalutVoiam sa stiu daca s-a mai lovit cineva de problema difuzoarelor slim pentru masina, si daca da, cum a rezolvat.Difuzoarele originale din portierele fata au adancimea de 36mm doar, si nu reusesc sa le gasesc un echivalent fara a costa 4-500ron perechea ..Teoretic ar tb sa existe cu neodium, cum sunt cele de 4-500ron gasite de mine, dar total nejustificabili ..Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• Bogdi16

1

• chetross

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Nu esti nevoit sa pui difuzoare la fel de subtiri , distanta minima ( fara sa lovesti cu geamul ) in orice usa de automobil e undeva la 50 mm , iar pe piata vei gasi o gramada de difuzoare subtiri . Daca te intereseaza am o pereche de difuri noi auto de 17 cm Panasonic , cu adancimea de 44.5mm

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mac Audio Pro FlatCele de 10 au exact 35mm adancime de instalare.Costa 120 RON au 50w RMS (nu stiu daca sunt reali), 4 Ohm, 89 dB.Cu cat creste Diametrul cu atat creste si adancimea in Linia asta de difuzoare.De exemplu cel mai mare 16 cm are 45 mm.Au si sisteme daca te intereseaza sunetul mai calitativ, maxim 270 RON.Cauta in magazinele de specialitate, nu dau nume ca n-am voie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări