Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PLS Help ... sa nu ard ...minunea ...Alpine

Vizitator Alexandrulcn

Postări Recomandate

Vizitator Alexandrulcn

eu tot nu pricep ce n-ai inteles,ai luat teapa si gata!e greu si pentru tine sa cauti ceva,daramite pentru altii...

Total gresita afirmatia ta ;) teapa se numeste cind nu reusesti sa-ti recuperezi banii sau cind pierzi banii ... eu sunt sigur ca o sa reusesc sa-mi recuperez banii ...pentru ca pe lumea asta sint si electronisti buni si nu se sperie sa cumpere ceva cind sint constienti ca pot repara acel ceva ...sincer mi-ar fi placut sa am timp sa ma ocup de el dar nu am timp sa umblu pe la electronisti ...Oricum multumesc mult celor care am incercat sa ma ajute ...bafta in afaceri si in viata ...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

4

• ari_panterra

1

problema ta cred ca e aceea ca ai atatia bani incat nu iti permiti sa iei un aparat nou,care sa mai aiba si garantie,dar ai suficienti bani incat esti de acord sa fii fraierit de altii(cu scuzele de rigoare ,sa dai un milion jumate fara sa scoti capacul....)eu ti-am oferit un sfat dar se pare ca te complaci.........................sper sa nu ma injuri mai mult decat ar trebui!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări