Vizitator laur_evilDIE Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Salutare ma pate ajuta cineva in urmatoarea problma?: am o amplificre 2x20w se alimenteaza cu 13,4v dc si as vrea sa o pun pe pe scooter pt care am nevoie sa o alimentez cu 12v ac cum pot face asta? se intampla ceva daca o alimentez dupa puntea redresoare? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Daca tot intrebi de alimentare de ce naiba nu ai postat tu la alimentatoare sau la sectiunea incepatorilor, ca acolo se incadra cel mai bine? Iti place asa mult prima sectiune a forumului. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 merge fara probleme si la 12V. Link spre comentariu
Vizitator laur_evilDIE Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 de unde deduci asta si daca esti asa sigur spunemi si cum sa fac asta Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Pe scooter o alimentezi cu 12v AC? Io zic ca e DC si daca e asa pune-o inainte de puntea redresoare dar ai grija sa nu fie invers ca alfel nu lasa sa treaca cureltul. Un modul in general poate fi alimentata mai putin insa nu ai aceeasi putere. Link spre comentariu
harry Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 bateria "debiteaza" CC din cate stiam... (cc=curent continuu si nu "coupe-cabrio")deci pune-o linistit Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 (cc=curent continuu si nu "coupe-cabrio" Super tare! Link spre comentariu
dany Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Salutare ma pate ajuta cineva in urmatoarea problma?: am o amplificre 2x20w se alimenteaza cu 13,4v dc si as vrea sa o pun pe pe scooter pt care am nevoie sa o alimentez cu 12v ac cum pot face asta? se intampla ceva daca o alimentez dupa puntea redresoare?Da il poti alimenta, si incearca sa pui in paralel cu alimentarea un condensator electrolitic baban la minim 16v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum