Vizitator quadra Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 salut,e normal sa oscileze pe scala alternativ 20v-2v-200mv fara sa masor nimic?pur si simplu nu imi sta pe 0,e stricat sau dereglat?restu merg fara probleme Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Nu nu e normal, ai ceva defect. Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 salut,e normal sa oscileze pe scala alternativ 20v-2v-200mv fara sa masor nimic?pur si simplu nu imi sta pe 0,e stricat sau dereglat?restu merg fara problemeDaca ii scoti si sondele, tot asa face? Dar daca pui sondele in scurt circuit? Link spre comentariu
Vizitator quadra Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 scoaterea sondelor nu are efect ,tot oscilat imi aratacu sondele in scurt coboara la 0 doar scala 20v si 200mv ,scala de 2v imi arata .031 Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 cred ca a patit ceva aparatul, si eu am un DT9205 care face exact la fel, indica 0.3V pe 2V si 20V si 30mV pe 200mV.la mine banuiesc ca a patit ceva cand a luat curent cam mare pe scara de 200mA si s-a ars miliampermetrul dar in rest merge ok.nu prea ai ce sa-i faci :cry: Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Dar daca masori o tensiune alternativa, acolo, indica ceva rezonabil? Adica daca masori tensiunea din secundarul unui traf, sa zicem, cum face? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Asa fac digitalele cand se depune mizerie si oxideaza comutatoarele apar curenti de fuga intre padurile contactelor daca a mai fost si depozitat intr-un mediu umed e si mai rau pe alternativ face ca orga de lumini.O curatare a contactelor ar trebui sa rezolve problema .Dar trebuie facuta cu desfacerea comutatorului nu cu sprey de contact pentru ca mizeria o sa ramana tot acolo si in scurt timp face din nou fitze Link spre comentariu
rimache Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Ai vre-un emitator pe-aproape? Ceva wireless, telefon dect, gsm, vecin radioamator, etc. Astea mai influentaza aparatele de masura. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Asa fac digitalele cand se depune mizerie si oxideaza comutatoarele apar curenti de fuga intre padurile contactelor daca a mai fost si depozitat intr-un mediu umed e si mai rau pe alternativ face ca orga de lumini.O curatare a contactelor ar trebui sa rezolve problema .Dar trebuie facuta cu desfacerea comutatorului nu cu sprey de contact pentru ca mizeria o sa ramana tot acolo si in scurt timp face din nou fitzeexact :curata contactele comutatorului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum