Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme multimetru

Vizitator quadra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

2

• mircea888

1

• djlove

1

• Felis

1

Top autori în acest subiect

salut,e normal sa oscileze pe scala alternativ 20v-2v-200mv fara sa masor nimic?pur si simplu nu imi sta pe 0,e stricat sau dereglat?restu merg fara probleme

Daca ii scoti si sondele, tot asa face? Dar daca pui sondele in scurt circuit?
Link spre comentariu

cred ca a patit ceva aparatul, si eu am un DT9205 care face exact la fel, indica 0.3V pe 2V si 20V si 30mV pe 200mV.la mine banuiesc ca a patit ceva cand a luat curent cam mare pe scara de 200mA si s-a ars miliampermetrul dar in rest merge ok.nu prea ai ce sa-i faci :cry:

Link spre comentariu

Asa fac digitalele cand se depune mizerie si oxideaza comutatoarele apar curenti de fuga intre padurile contactelor daca a mai fost si depozitat intr-un mediu umed e si mai rau pe alternativ face ca orga de lumini.O curatare a contactelor ar trebui sa rezolve problema .Dar trebuie facuta cu desfacerea comutatorului nu cu sprey de contact pentru ca mizeria o sa ramana tot acolo si in scurt timp face din nou fitze

Link spre comentariu

Asa fac digitalele cand se depune mizerie si oxideaza comutatoarele apar curenti de fuga intre padurile contactelor daca a mai fost si depozitat intr-un mediu umed e si mai rau pe alternativ face ca orga de lumini.O curatare a contactelor ar trebui sa rezolve problema .Dar trebuie facuta cu desfacerea comutatorului nu cu sprey de contact pentru ca mizeria o sa ramana tot acolo si in scurt timp face din nou fitze

exact :curata contactele comutatorului
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări