Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop ptr PC ce recomandati ?

aygun

Postări Recomandate

Salutare tuturor!Tot urmarind threadurile pe aici pun si eu o intrebare care risc sa sune aiurea dar cu toate astea:Ce varianta de osciloscop ptr pc homemade recomandati ?Gasisem un scope2k4 dar am vazut ca are tensiune maxima de intrare de 12V. Chestie care nu imi este de folos. As vrea sa masor si tensiuni mai mari de 12V. Sa zicem un maximum de 100V.Daca este cineva care a realizat pe aici cate ceva il rog sa ma ajute si pe mine.Am cautat TLC 549 si MAX 1107 dar nu gasesc prin Cta si nu aduc nici pe comanda. Are cineva ratacite prin sertar aceste circuite ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper sa nu se iste vreo flama sau vreo controversa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

1

• aygun

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

are tensiune maxima de intrare de 12V. Chestie care nu imi este de folos. As vrea sa masor si tensiuni mai mari de 12V. Sa zicem un maximum de 100V.

Puteti realiza un divizor din 2 rezistente,pentru ca la intrare sa aveti 12V maxim,pentru tensiunea maxima dorita.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări