Vizitator soulviasound Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Vreau sa desfac o alimentare (un transformator) externa (vreau sa folosesc carcasa) si nu are nici un surub si nimic care sa-mi indice un mod de a deschide carcasa. S-a lovit careva de asa ceva ? Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Incearca sa fortezi cu surubelnita la imbinaturi,probabil are cleme sau e lipita. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 unele au suruburi ascunse sub eticheta sau dopuri de plastic.Altele sunt pur si simplu lipite cu adezivi mai rare sunt cele care se imbina cu cleme elastice Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Pune niste poze aici, poate te putem ajuta, asa pe ghicite nu prea merge. Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Multe alimentatoare (aproape toate incarcatoarele pt mobile) sunt construite dupa filozofia "s-a stricat=se arunca" si au cutiuta lipita cu simt de raspundere. Eu am vrut sa recuperez ce-i in interior (daca e relativ greu, e traf pe tole, daca e mai usor, e o mini-sursa in comutatie, cum au tot mai multe mobile). De cele mai multe ori, la trafurile pe tole se arde o protectie inseriata cu primarul, care poate fi strapata (recomandat a se utiliza o alta siguranta externa). Sursele in comutatie se repara mai greu -nu prea se gasesc tranzistorii aia mici, de tensiune inalta - iar daca e parlit traful nu merita. Carcasa se poate taia cu bomfaierul pe linia de imbinare, cu atentie sa nu taiati ce-i inauntru. Dupa aia se poate reface imbinarea cu una sau mai multe fasii de tabla prinse cu suruburi (eu am intervenit intr-un alimentator de modem de cablu, si a ramas o fanta de ventilare a trafului, utila pentru racire - cutia am atarnat-o de perete cu un coltar de tabla.Tot ce trebuie e un pic de indemanare si cateva scule relativ raspandite.Spor la lucru! Link spre comentariu
rimache Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Eu le lovesc cu un ciocan de cauciuc exact pe imbinare si se desfac perfect. Foarte rar crapa pe langa lipitura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum