Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum desfac o alimentare ?

Vizitator soulviasound

Postări Recomandate

Vizitator soulviasound

Vreau sa desfac o alimentare (un transformator) externa (vreau sa folosesc carcasa) si nu are nici un surub si nimic care sa-mi indice un mod de a deschide carcasa. S-a lovit careva de asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

• Felis

1

• tranzistor

1

• blazeu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multe alimentatoare (aproape toate incarcatoarele pt mobile) sunt construite dupa filozofia "s-a stricat=se arunca" si au cutiuta lipita cu simt de raspundere. Eu am vrut sa recuperez ce-i in interior (daca e relativ greu, e traf pe tole, daca e mai usor, e o mini-sursa in comutatie, cum au tot mai multe mobile). De cele mai multe ori, la trafurile pe tole se arde o protectie inseriata cu primarul, care poate fi strapata (recomandat a se utiliza o alta siguranta externa). Sursele in comutatie se repara mai greu -nu prea se gasesc tranzistorii aia mici, de tensiune inalta - iar daca e parlit traful nu merita. Carcasa se poate taia cu bomfaierul pe linia de imbinare, cu atentie sa nu taiati ce-i inauntru. Dupa aia se poate reface imbinarea cu una sau mai multe fasii de tabla prinse cu suruburi (eu am intervenit intr-un alimentator de modem de cablu, si a ramas o fanta de ventilare a trafului, utila pentru racire - cutia am atarnat-o de perete cu un coltar de tabla.Tot ce trebuie e un pic de indemanare si cateva scule relativ raspandite.Spor la lucru!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări