Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clarion axz613r

Vizitator iongeorge

Postări Recomandate

Vizitator iongeorge

merci.....o sa fac o poza cu iesirile din cas dar pana atunci o sa ti si scriu cam ce are in spate...in afara de locul unde intra mufa iso m ai are 1 cablu m ai scurt cu 2 fire rosi care au in capat cate o mufa mama banuiesc, apoi iar 2 cabluri m ai lungi putin decat cel dinainte tot cu 2 fire fiecare un cablu e negru si ur,matorul e gri tot cu mufe mama in capete si m ai are intro parte o mufa incorporata e patrata mica are cam 12 pini am numarat eu.......ce isi poate da cineva seama ce ar trebui facut ...va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

3

• ionut20

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Simplu poti realiza acest lucru daca casetofonul tau are intrare auxiliara. Spuneai ca are 2 RCA-uri in spate, ce srie in dreptul lor, sau pe fire. Eventual fa o poza cu spatele casetofonului.

Link spre comentariu
Vizitator iongeorge

nu scrie nimic in spatele casetofonului si nici pe fire sant doar 4 cabluri lungi cu rca mama si 2 cabluri rca m ai scurte tot mufe mama........poate o sa reusesc sa fac si o poza sa pun ...dar pana atunci ai vreo idee.......merci

Link spre comentariu

Daca are 2 perechi de mufe RCA, e foarte foarte probabil ca o pereche sa fie intrarea auxiliara. Caz in care cu ajutorul unui cablu Jack- rca, conectati MP3-ul la casetofon.

Link spre comentariu
Vizitator iongeorge

merci mult.....are 3 perechi de rca dar o pereche sant firele m ai scurte, cred ca o sa incerc sa fac legatura m ai intai acolo.... ce zici ? dar nu mi afecteaza cu nimic mp3 playerul daca le incerc pe toate........

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări