Vizitator iongeorge Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 merci.....o sa fac o poza cu iesirile din cas dar pana atunci o sa ti si scriu cam ce are in spate...in afara de locul unde intra mufa iso m ai are 1 cablu m ai scurt cu 2 fire rosi care au in capat cate o mufa mama banuiesc, apoi iar 2 cabluri m ai lungi putin decat cel dinainte tot cu 2 fire fiecare un cablu e negru si ur,matorul e gri tot cu mufe mama in capete si m ai are intro parte o mufa incorporata e patrata mica are cam 12 pini am numarat eu.......ce isi poate da cineva seama ce ar trebui facut ...va multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Ce vrei sa faci, ca nu am inteles nimic din ce ai spus acolo. Exprima-te mai clar. Link spre comentariu
Vizitator iongeorge Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Salut.....am un mp3player si vreau sa ii fac legautara la cas fara sa m ai folosesc caseta adaptor....... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Simplu poti realiza acest lucru daca casetofonul tau are intrare auxiliara. Spuneai ca are 2 RCA-uri in spate, ce srie in dreptul lor, sau pe fire. Eventual fa o poza cu spatele casetofonului. Link spre comentariu
Vizitator iongeorge Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 nu scrie nimic in spatele casetofonului si nici pe fire sant doar 4 cabluri lungi cu rca mama si 2 cabluri rca m ai scurte tot mufe mama........poate o sa reusesc sa fac si o poza sa pun ...dar pana atunci ai vreo idee.......merci Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Daca are 2 perechi de mufe RCA, e foarte foarte probabil ca o pereche sa fie intrarea auxiliara. Caz in care cu ajutorul unui cablu Jack- rca, conectati MP3-ul la casetofon. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 iongeorge Ai grija cum raspunzi la un topic ... nu da new topic ca umpli forumul de raspunsuri la o singura discutie. Link spre comentariu
Vizitator iongeorge Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 merci mult.....are 3 perechi de rca dar o pereche sant firele m ai scurte, cred ca o sa incerc sa fac legatura m ai intai acolo.... ce zici ? dar nu mi afecteaza cu nimic mp3 playerul daca le incerc pe toate........ Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 vezi in manualul de instalare la ce folosesc rca-urilecred ca-l poti gasi pe net,cu google Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum