Vizitator tyc Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Cu cromatica va fi problema,cantitatea de lumina nu;probabil ca o sa shimbi optica proiectorului(cipul ledului tot se va vedea si daca sant mai multe) o bucata de sticla mata(cat de subtire) plasata intre led si prima lentila ajuta;pozitia exacta-experimental,dar mai apropiata de lentila... Alimentarea ledului cu ce o faci:prin LM2576+ sau ceva IC specializat? Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Am primit led-ul de 100w :DLumina data nu este alb rece ci acel alb cald , in consecinta nu cred ca o sa ma chinui prea mult cu reglaje de lumina.Iata poze cu mastodontul: Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 continuarea Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 La un led asemanator,nu am putut face masuratori fara ochelari...o poza edificatoare e cum ilumineaza obiectul din departare,noaptea...si vrei sa pui cate o sursa d'aia in fiecare proiector?cu termica cum sta(ledul)? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 putin offtopic: am mai gasit AICI o metoda de a inlocui lampa unui proiector. Te-ar ajuta mai mult la capitolul cromoatica. Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Excelent man.Mersi frumos . Faza e ca mai am un proiector care nu se lasa pacalit la partea de PSU a lampii.Am scos schema si am vazut ce optocuploare are , care e pe in care pe out dar daca ii dau high voltage pe pattea de input sa imi zica ca merge proiectorul , am imagine circa 1 min dupa care se aprind ambele leduri , de temperatura si lampa. Unul l-am pacalit , altul cucu.Inca ma documentez , asa ca orice informate e binevenita . Caut si eu pe gogu dar daca aveti idee de asemenea giumbuslucuri va rog sa ma ajutati.Mersi Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Nu mai e nevoie ! Am gasit aici : http://www.allinbox.com/Mod_BENQ_MP510/ ... _MP510.htm pagina mama este asta http://www.allinbox.com/modding.htm Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Daca ai folosit sursa aia meseriasa,cate leduri functionale mai ai?Pt focalizarea luminii,poti folosi o lupa(dar nu cred ca e necesar,distanta fiind mica)La multi ani! Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Toate ledurile sunt up and running.La multi ani! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 An nou fericitAi un IC pentru sursa de c.constant,la 100W? Link spre comentariu
aygun Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Nu am inca o solutie de alimentare la 33V 2,5AAs vrea sa fac ceva fie cu un LM317 si un tranzistor complementar fie sa caut ceva specializat.Nu stiu inca ce voi folosi.Numai de bine Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Seria lm34xx,au IC pana la 20A(3433),tot cu mos extern.Daca ai curent la discretie(din retea) ,cu 317;asa as face,e drept consumul e mai mare dar sursa e eftina si simplu de facut.Orice varianta alegi,verifica valabilitatea sursei:cu osciloscopul e ideal dar merge si cu un ampermetru-pui un consumator pt. fiecare tensiune testata,curentul trebuie sa ramana cel reglat sau analogic cu sursa de laborator.Sa ajugi la partea cat mai curand! Link spre comentariu
addysoftware Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Baga un ocki pe site la Power Integration, au cipuri TOPSwitch si pana la 250W, iti faci lejer o sursa de orice tensiune vrei, ba poti s-o faci direct de curent constant ptr led-ul ala baban de 100w cu un mic artificiu. Cateva idei de circuite poti gasi pe paginile de aici: http://www.powerint.com/en/applications/led-lighting Raspuns la un post anterior: Nu e buna varianta cu geam mat in fata LED-ului, atenueaza zdravan lumina, de vreo cateva ori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum