pirvuti Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Servus,intrebare pentru cei care au facut analizorul polonez si functioneaza: ati folosit LM3915 sau LM3916? Multumesc.functzionea perfect. eu am folosit 3915 (trebuie sa mearga si 3916, uita-te in datasheet)itzi recomand insa sa renuntzi din start la al 8-lea canal. e un sumator si e inutil.... Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Multumesc. Azi m-am apucat si eu de plantat... Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Servus,trebuie semnal de linie? Am cautat sa scot din calculator semnal de linie, dar nu da pe nicio mufa. Voi de unde ati luat semnal pentru VU-metrul spectral?Cred ca o sa postez si la Hardware faza cu semnalul de line, sper sa nu se supere careva. Link spre comentariu
pirvuti Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 eu am tras direct din amplif. am un technics. merge perfect. am mai incercat si din tv (din mufele din fatza) si merge perfect Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Gata! In sfarsit l-am terminat. M-am lovit de o problema: bargraph-urile formate din 7 leduri verzi si 3 rosii, au primul LED (cel de la coltul tesit) de culoare verde, astfel ca daca montezi bargraph-ul ca in desenul proiectului, se vor aprinde mai intai ledurile rosii. Am modificat cablajul afisajului si e ok. Paste Fericit! Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Frumos realizat @tiptronic. , mai putin distantierii dintre cele doua cablaje . Puteai cumpara 4 distantiere metalice. Felicitari oricum pentru executie. Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Multumesc. Distantierii vor fi din teava de aluminiu cu surub de 3 mm in interior, astia de lemn i-am gasit prin casa la repezeala Oricum trebuie sa gasesc o alta solutie si pentru racirea stabilizatorului care sta cam prea cald. Link spre comentariu
gogoo Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Multumesc. Distantierii vor fi din teava de aluminiu cu surub de 3 mm in interior, astia de lemn i-am gasit prin casa la repezeala Oricum trebuie sa gasesc o alta solutie si pentru racirea stabilizatorului care sta cam prea cald.Cat te-a costat totul ? piesele si cablajul .fara fludor si suruburi . Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Oricum trebuie sa gasesc o alta solutie si pentru racirea stabilizatorului care sta cam prea cald.Cred ca una din cauze, ar fi ca sunt "chinezarii'. Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Nu stiu sigur cat a costat, piesele le-am luat acum vreo 2 ani, dar, cu tot cu cablajele foto si transformatorul, apreciez costul undeva pe la 100 - 110 lei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Va recomand o schema mai stufoasa , completa , de la MACKIE , care rezolva majoritatea problemelor legate de constante de timp , praguri , calibrare in dB etc.....fiind o aplicatie profesionala ( mixer de sonorizare/studio de mare calitate ) , merita inclusa intre optiunile viitoare ! Evident , poate fi modificata in sensul adaugarii unui numar dorit de canale ! Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Intradevar cam stufoasa schema...sa nu mai zicem de cablaj cum o iesi???...si costurile lafel. Link spre comentariu
costy Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 din cate vad eu(nu ca as vreun mare electronist) e vorba de 8 vu-metre normale fara vreun filtru deci pt 8 canale normale.Nu este un analizor de spectru audio. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 din cate vad eu(nu ca as vreun mare electronist) e vorba de 8 vu-metre normale fara vreun filtru deci pt 8 canale normale.Nu este un analizor de spectru audio.Exista posibilitatea sa aveti dreptate...nu ma pronunt inca desi nici eu nu am vazut filtrele....o sa verific cand am timp daca nu o face altul inaintea mea.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Pai nici nu este un analizor de spectru ! este doar un VUmetru de foarte buna calitate .....ii puteti monta orice filtre pe intrari , dar de preferinta un DSP , care sa faca toata treaba murdara......poate sa mearga folosit orice microcontroler care are intrari configurabile ca convertoare analog-digitale ( marea majoritate ) ! Poate reusim sa starnim interesul unor colegi de forum , priceputi in microcontrolere ......macar facem ceva original si bun , dupa pofta inimii , practic o scula de masura calibrata cinstit ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum