Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vumetru cu 20 de canale

ghettoman

Postări Recomandate

in legatura cu filmuletul nu am cu ce filma!!!cu telefonul se vede in reluare :cry: dar va spun ca lucreaza frumos si corect!are si ceva reglaje cum ar fi:-viteza de stingere -nivel -comutator punct/bara

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

14

• tiptronic

13

• GeoMar

12

• milo01miau

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator andreidodo

HELP. sunt nou pe forum si nici la electronica nu ma pricep decat sa lipesc niste circuite, leduri, rezistoare....Nu stiu sigur daca cel ce a facut schema este cea pe care am atasat-o eu. Daca nu m-ar putea ajuta cineva cu circuitele? si cam cat m-ar costa.

Link spre comentariu

Salut! In schema postata de tine IC1 LM3915, IC2 CD4017, IC3 CD4093, de IC3 nu sunt sigur daca e CD4093 si le gasesti la orice magazin de componente electronice. Schema asta am incercat-o si eu si cu parere de rau nu merge. Nu stiu care este problema la ea, am fost foarte dezamagit si drept urmare am abandonat proiectul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

schema de care zici e de la http://users.otenet.gr/~athsam/mini_audio_analyzer.htm

PS: nu posta in mai multe locuri.. acum o sa fac eu curatenie

PS2: m-am uitat mai atent la schema si nu e un vu-metru grafic adevarat, in sensul de a afisa fiecare frecventa, ci afiseaza prin rotatie nivelurile semnalului de intrare, il imparte in 10 timpi... da' cred ca e de efect...

PS3: ti-am "pictat" un cablaj in fuga, mai e partea de LED-uri da' aia e bine s-o faci separat

Link spre comentariu

in cazul de fata poti folosi ori 4011 ori 4093.... schema mai impresionanta si ceva "adevarat" e schema postata de mapostu in pagina 1 si realizata ..pe pagina 2

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut. As fi si eu interesat de schema lui @mapostu. :da Are ceva daca folosesc LM224 in loc de LM324 (dupa cate cunosc eu, LM224 functioneaza la temperaturi mai scazute fata de LM324),am cateva bucati (vreo 20)recuperate din niste temporizatoare realizate de Moldo.....Botosani? Ar fi pacat sa nu le folosesc. :da Si in loc de BC 327->C557 si BC337->C549 (tot de acolo recuperate)? Si un cablaj simplu placat (nu dublu) se poate realiza (o parere,un sfat,e mai usor de realizat in regim de amator)? LM358 ->bA741 merge ca vad din schema ca se foloseste doar 1/2 din LM358??Multumesc pentru eventuale sfaturi. :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări