milo01miau Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 in legatura cu filmuletul nu am cu ce filma!!!cu telefonul se vede in reluare :cry: dar va spun ca lucreaza frumos si corect!are si ceva reglaje cum ar fi:-viteza de stingere -nivel -comutator punct/bara Link spre comentariu
ducu Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Felicitarile mele, omule, ti-a iesit super. Scara la leduri este logaritmica sau liniara? (intreb pt. ca nu cunosc poloneza ) Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 ...mi de aplauze...felicitari a iesit super....cam cat te-a dus la pret??sper si carcasa sa fie lafel de bine realizata ca si montajul Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Scara este liniara!!!In legatura cu pretul.... in jur de 120 RON cu tot cu leduri!!!multumesc pt felicitari! Link spre comentariu
Vizitator andreidodo Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 HELP. sunt nou pe forum si nici la electronica nu ma pricep decat sa lipesc niste circuite, leduri, rezistoare....Nu stiu sigur daca cel ce a facut schema este cea pe care am atasat-o eu. Daca nu m-ar putea ajuta cineva cu circuitele? si cam cat m-ar costa. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Salut! In schema postata de tine IC1 LM3915, IC2 CD4017, IC3 CD4093, de IC3 nu sunt sigur daca e CD4093 si le gasesti la orice magazin de componente electronice. Schema asta am incercat-o si eu si cu parere de rau nu merge. Nu stiu care este problema la ea, am fost foarte dezamagit si drept urmare am abandonat proiectul. Link spre comentariu
Vizitator andreidodo Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o schema, ma refer la cablaj pentru analizatorul de mai sus cu LM3915. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 schema de care zici e de la http://users.otenet.gr/~athsam/mini_audio_analyzer.htm PS: nu posta in mai multe locuri.. acum o sa fac eu curatenie PS2: m-am uitat mai atent la schema si nu e un vu-metru grafic adevarat, in sensul de a afisa fiecare frecventa, ci afiseaza prin rotatie nivelurile semnalului de intrare, il imparte in 10 timpi... da' cred ca e de efect... PS3: ti-am "pictat" un cablaj in fuga, mai e partea de LED-uri da' aia e bine s-o faci separat Link spre comentariu
Vizitator andreidodo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 4093n = 4011??Multam de schema .o schema cu un analizator mai impresionant??Multam inca odata Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 in cazul de fata poti folosi ori 4011 ori 4093.... schema mai impresionanta si ceva "adevarat" e schema postata de mapostu in pagina 1 si realizata ..pe pagina 2 Link spre comentariu
Vizitator andreidodo Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Multam , sa traiasca. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 felicitari pt realizare imi place mas apuca si eu dar imi trebuie schema si cablajul multumesc...... Link spre comentariu
milo01miau Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Le gasesti pe pagina 1!!!! Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Salut. As fi si eu interesat de schema lui @mapostu. Are ceva daca folosesc LM224 in loc de LM324 (dupa cate cunosc eu, LM224 functioneaza la temperaturi mai scazute fata de LM324),am cateva bucati (vreo 20)recuperate din niste temporizatoare realizate de Moldo.....Botosani? Ar fi pacat sa nu le folosesc. Si in loc de BC 327->C557 si BC337->C549 (tot de acolo recuperate)? Si un cablaj simplu placat (nu dublu) se poate realiza (o parere,un sfat,e mai usor de realizat in regim de amator)? LM358 ->bA741 merge ca vad din schema ca se foloseste doar 1/2 din LM358??Multumesc pentru eventuale sfaturi. Link spre comentariu
Vizitator adysan1973 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Daca te intereseazaEu lucrez la elIn cateva zile cred ca e gataSper sa mearga Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum