Vizitator dare Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Vad ca nu prea intra lumea pe aici.... oricum, daca e cineva interesat, am facut schema1 si merge foarte bine. Link spre comentariu
tiptronic Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Vad ca nu prea intra lumea pe aici.... oricum, daca e cineva interesat, am facut schema1 si merge foarte bine.Pune ceva poze cu montajul, te rog! Link spre comentariu
Vizitator dare Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Din pacate nu am un aparat foto acum iar cu telefonul nu se vede prea clar. Oricum montajul e facut pe o placa de test si sunt multe strapuri si nu intelegi mare lucru dintr-o poza. Link spre comentariu
petre_s Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 la scheme de vu-metre am postat eu un analizor pe 16 sau 24 de benzi. e banal: 4 operationale, un atmel si un lcd alfanumeric. unul care mi-a placut si vreau sa-l fac este asta http://diy.elektroda.eu/analizator.php Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 A facut cineva schema de pe articolul in rusa, cea cu cablajul din 3 parti, ca pare interesanta Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 A facut cineva schema de pe articolul in rusa, cea cu cablajul din 3 parti, ca pare interesantae in poloneza Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Nu conteaza limba, ca oricum nu o inteleg . Nu a realizat nimeni montajul, sa stiu daca are rost sa muncesc la el sau caut altceva Link spre comentariu
milo01miau Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Salut azi m-am hotarat sa construiesc si eu a doua schema postata de MAPOSTU!!! cablajul a iesit destul de bine(parerea mea)!!!! Daca aveti ceva comentarii (daca a mai realizat-o cineva,functioneaza,nu functioneaza,etc)spuneti-mi si mie va rog sa nu muncesc .....DEGEABA !!!! P.S.puneam si ceva poze cu cablajul dar nu stiu cum!!! Cablaj poza 2 Cablaj poza 3 Cablaj poza 4 Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Mie imi place cum ti-a iesit cablajul....felicitari. De facut am vrut si eu sa il fac dar e criza si te cam duce ceva ceva la bani.Odata ce avansezi sa ne mai arati si noua ceva poze sa ne clatim ochii...poate iese ceva frumos rau...respect. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Daca doreste cineva sa faca cablajele cu metoda PNP sa imi trimita un PMAm cablajele pregatite, trebuie numai printate si facute (am corectat traseele care erau intrerupte) Link spre comentariu
djlove Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Eu o vreau, dar cred ca ar fi mai bine sa o atasezi aici pe forum. Poate mai vor si altii sa realizeze schema asta.Ai reusit sa montezi toate componentele? Cum functioneaza? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 SalutEu nu am realizat acest montaj, am facut doar cablajele pt 2 astfel de modele pt cineva (am si cateva poze daca sunteti interesati cum au iesit)Aveti mai jos cablajele sunt documente word, daca vreti le pot face si pdf Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Salut!!!!!!!!! L-am terminat!!!!!!!!!!!!!!! Si.......spre surprinderea mea mai si functioneaza!!!! :101 :101 Mai tarziu revin si cu niste poze!!! piesele au fost procurate de la http://syscomelco.ro Montajul lucreaza foarte bine!!! il recomand cu caldura!! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Foarte frumos executat, impecabil, felicitari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum