Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vumetru cu 20 de canale

ghettoman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

14

• tiptronic

13

• GeoMar

12

• milo01miau

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

se poate..faci cate un filtru trece banda pt fiecare banda (nu canal..alea is left si right) si din filtre legi la intrarea de la vumetre a caror scheme le iei de pe forum..ca proabil is multe

Link spre comentariu

cauta separat: 1) filtru trece banda, asta iti trebuie pt fiecare din cele 20 ce vu-metre2) schema vu-metru cat mai simpla (gasesti pe forum la vu-metre)la iesirea fiecarui filtru pui intrarea cate unui vu-metru.o sa caut eu o schema de trece banda cat mai simplu, si o postez. Acum nu prea am timp de cautari. Era ceva de genul printr-un tehnium, dar era prea complicata :shock: . 2 pagini A3 schema. vreo 30-40 integrate.

Link spre comentariu

super schemele....exact ce imi trebuia.merci multprima e mai stufoasa...cablaj dual layer....mai complicat de facuta doua e simpla ca "buna ziua" single layer...etcun calcul estimativ....LM324D-MBR SMD QUAD BIP.OPAMP 5,188 LM324N/DIV 4xOPAMP 1MHz PRECISION =PHI= 46,644 LM324N-MBR OPAMP 4x 30V 1MHz PRECISI 6,540 CD4051-MBR 8-CHN ANALOG MUX/DEMUX > 7,728 LM3916N-NSC DOT/BAR DISPL. DR. 3-25V 95,432 CD4060-MBR 14-STAGE BINARY COUNTER 4,652 ajungi in jur de 150-200 de mii cu piesele...depinde ce mai ai prin casa...supercam peste 1 sapt cred ca ma apuc de ia10 leduri...20-30 de mii

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator ovidiu88

Salut cu respect toti membrii acestui forum.eu sunt nou pe acest forum si am gasit ceva ce ma intereseaza si vreau sa o constuiesc. as vrea sa stiu daca a construit cineva prima schema postata de mapostu ? cum se comporta sunt curios daca mai trebuie modificat cablajul care este in pdf? astept un raspuns, multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări