Razvan_nicusor Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Va Salut! Am nevoie de ajutor ,un coleg de munca ma roaga sa-i repar un Invertor 12vD.C. -220v A.C.-200W care are arse 2 igbt care au ca sarcina choperul ridicator de tensiune.Cele 2 IGBT sunt sterse si nu stiu cu ce sa le inlocuiesc. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Razvan_nicusor intai incerci sa spui si tu ce model si cine fabrica acel invertor ca sa poti fi ajutat pentru ca invertoarele si ciocolata se fabrica in mai multe sortimente si de mai multi fabricanti fiecare cu reteta proprie Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Scuze ,colegul mi-a dat doar placa ,i-am cerut si carcasa,modelul este :TBE 500W. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Ma indoiesc sa aiba IGBT in el de regula la puteri asa mici se utilizeaza mosFet sau bipolare si fiind destinat autovehicolelor nici nu ma mira ca nu au marcaje pe ele(mai ales ca produsul respectiv se incadreaza in categoria lowcost) Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Pe placa sunt notate IGBT 1 si IGBT 2 ,invertorul a fost extrem de stresat ,un aspirator de 1400W .Treaba este ca nu am lucrat cu igbt-uri si nu stiu prea multe despre ele.Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum