CRISTIANTV Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Salut.Ma poate ajuta cineva cu un dump verificat pentru un tv Panasonic TX-21S4TP (chassis Z-7).Cu multumiri anticipate. Link spre comentariu
CRISTIANTV Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Multumesc gabiTV. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Poftim inca unul de rezerva. Asta-i probat de mine. E ok. Link spre comentariu
CRISTIANTV Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 ROBEERT iti multumesc si tie pentrui dump. Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Sanatate! am nevoie de un dump daca are cineva.. Imaginea este ridicata circa 2 cm in partea de jos .. Am refacut lipiturile si schimbat electroliticii pe BV . Si mai are un defect ,, imaginea este clara dar sunetul cu un fasait puternic.. Daca reglez din bobina se regleaza sunetul foarte clar .. dar unde e sunetul bun , imaginea este purecoasa .. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Domnul este servit. PANASONIC - TX-21JT1P sasiuZ7 - SDA5254-A022.rar Panasonic Z7 verificat.rar Link spre comentariu
geo55 Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Sanatate! am nevoie de un dump daca are cineva.. Imaginea este ridicata circa 2 cm in partea de jos .. Am refacut lipiturile si schimbat electroliticii pe BV . Si mai are un defect ,, imaginea este clara dar sunetul cu un fasait puternic.. Daca reglez din bobina se regleaza sunetul foarte clar .. dar unde e sunetul bun , imaginea este purecoasa .. dump panasonic PANASONIC TX-21S4TP.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum