Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce boxe sa-mi cumpar ????

Vizitator danchily

Postări Recomandate

Vizitator danchily

Salut, am si eu o dilema... m-am hotarat sa-mi cumpar un JVC http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... temId=2829 si as vrea sa stiu ce combinatzie de boxe ar fi mai buna, eu ma gandeam sa pun in fatza http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... temId=3943 (am loc pt unele de 13cm) si in spate http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... temId=3944 (16cm).

Alta optiune pe cele frontala ar fi http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... Id=3845....

Eventual daca avetzi alte sugestii

Multzumesc anticipat,

Dan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• misuraelectronic

2

• djlove

1

Top autori în acest subiect

stimate domndaca va uitati la puterea de iesire a cd-ului auto pe care doriti dvs sa vi-l luati , veti observa ca puterea rms de iesire este 4 x 20 de w / 4 ohmi...concluzia logica este ca va trebuie difuzoare de minim 20 w rms cu o impedanta de 4 ohmidaca va uitati la puterile difuzoarelor alese de dvs , pe linga faptul ca sint niste panarame... :rade: , veti observa ca primul are 13 w rms iar cel de-al 2 lea are 16w rms...adica ambele au puterea mai mica de 20 de w ...deci , daca sinteti genul de persoana care da volumul la maxim in masina...le veti praji garantat...daca sinteti genul de persoana care asculta muzica in masina la un volum rezonabil....oricum , nu la maxim....atunci puteti sa le luati linistit... :hamac

Link spre comentariu

de unde ai dedus ca au 13 si 16w? :speriat ala e doar numele/modeluldaca dai click pe dif,o sa apara specificatiile si ca idee,eu pe fata am difuri de 5w,si am dat in ele cu 15w,nu s-au ars,nici macar nu s-au descentrat!difuzoarele nu par prea grozave(Sal=nu mare calitate a sunetului)+ca au SPL mic(87db)!ia ceva cu 90+ SPL,de ex ia blaupunkt,sunt net superioare!

Link spre comentariu

asa este :jytuiyu ...imi fac mea culpa....m-a pacalit acel w pus strategic ...recunosc...!am intrat din nou pe caracteristici si am vazut asa...primul are diametrul de 13cm , deci ca dimensiune e bun...z este 4 ohmi , puterea aia de 200 de w este sigur pmpo...asa k puterea reala rms o aflam impartind la 10....cam asta e regula la chinezarii... :rade: deci , are 20 de w rms pe 4 ohmi...ca frecventa are 50 hz minim pe joase si maxim 6khz pe medii , ca sensibilitate este cam mica....ar fi bun unul peste 90 db ,subscriu... :da pentru spate , varianta a 2a are 16 cm diametru , 2 cai doar , probabil 24 w rms dupa aceeasi teorie de mai sus pe 4 ohmi...pentru spate , e bine ca reproduce , cel putin teoretic pina la 45 hz joase , dar este rau ca are doar 2 cai , adica nu auziti inaltele deloc si are si sensibilitatea de doar 89 db...sfatul meu este sa nu le luati taman pe acestea...nu fac casa buna cu jvc-ul...! :hamac

Link spre comentariu

ala pt fata are 85dB,putin,putine cumva de 10cm?dupa ce scrie in specificatii,blaupunktul isi face treaba bine! si blaupunkt e totusi blaupunkt!din pacate n-am avut ocazia sa testez,deci parerea mea e doar partiala

Link spre comentariu
Vizitator danchily

# 190W Max./35W Nom. Music Power# Frequency Response: 40Hz-24,000Hz# Sensitivity: 90dB/Wm# AramidFiber + Carbon Fiber Composite Olefin Cone Woofer# Poly-Ether ImideBalanced Tweeter# Strontium Magnet (Woofer)# Neodymium Magnet (Tweeter)# Thin Butyl Rubber Edge# Heat-Resistant Voice Coil# 1-3/4 Inch Mounting DepthAici zice ca sunt 90, si la altex tot asa am vazut ca scria pe ele , sunt de 13 .. nu am loc pt mai mari.

Link spre comentariu

A doua varianta este mult, mult mai buna decat prima :daLAST EDIT. Raspund aici la mesajul privat. Da. Difuzoarele de pe spate din varianta a 2 redau mai bine frecventele joase decat prima varianta, nu cu mult, dar tinanad cont si de diferenta de SPL, e sesizabila diferenta de sunet si o sa ai si inalte urcand pana la o frecventa mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări