Vizitator george67 Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Poate ma ajutati voi.Acum stau in Australia si am un tel Nokia 6300 si nu mai pot sa il folosesc.Imi spune sim neintrodus.Am schimbat cartela cu alta si la fel,am mers la NOKIA aici si au zis ca este cumparat din europa si nu pot sa imi reinstaleze softul.Puteti voi sa ma ajutati in acest sens cu un soft sa fac sa functioneze.Tel acesta inseamna mult ptr mine.Va multumesc ptr ajutor Link spre comentariu
Vizitator george67 Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Acele linkuri sunt ptr mine si daca Da poate imi spui ce trebuie facut>Scuze ca te stresez cu intrebarile mele. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Pe ce frecventa functioneaza operatorul cu care ai contract?PS: Mitica e bot Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 In primul rand sa ne spui ce scrie pe ecran? Daca scrie asa cum ai zis in postul anterior :sim neintrodus atunci trebuie sa mergi la un service sa-ti schimbe driverul de sim... daca scrie telefon restrictionat, ai nevoie sa-l decodezi, iar inainte de toate trebuie sa stii cum zice si colegul nostru, pe ce frecventa lucreaza operatorul cu care vrei sa colaborezi...banuiesc ca e RM-217 simplu al tau fara B. br Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 au zis ca este cumparat din europa si nu pot sa imi reinstaleze softul.softul il poti reinstala si acasa iti trebuie un pc si un cablu de date...intri cu pc-ul pe www.nokia.ro dai suport si softwar selectezi tipu de telefon apoi dai sa descarce softul ro (iti desarca un program in limba romana pe pc care iti spune ce trebuie sa faci) si gata in 30 minute telefonul e ca nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum