Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog sa ma ajutati

Vizitator george67

Postări Recomandate

Vizitator george67

Poate ma ajutati voi.Acum stau in Australia si am un tel Nokia 6300 si nu mai pot sa il folosesc.Imi spune sim neintrodus.Am schimbat cartela cu alta si la fel,am mers la NOKIA aici si au zis ca este cumparat din europa si nu pot sa imi reinstaleze softul.Puteti voi sa ma ajutati in acest sens cu un soft sa fac sa functioneze.Tel acesta inseamna mult ptr mine.Va multumesc ptr ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasy_gsm

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

In primul rand sa ne spui ce scrie pe ecran? Daca scrie asa cum ai zis in postul anterior :sim neintrodus atunci trebuie sa mergi la un service sa-ti schimbe driverul de sim... daca scrie telefon restrictionat, ai nevoie sa-l decodezi, iar inainte de toate trebuie sa stii cum zice si colegul nostru, pe ce frecventa lucreaza operatorul cu care vrei sa colaborezi...banuiesc ca e RM-217 simplu al tau fara B. br

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius15g

au zis ca este cumparat din europa si nu pot sa imi reinstaleze softul.

softul il poti reinstala si acasa :da iti trebuie un pc si un cablu de date...intri cu pc-ul pe www.nokia.ro dai suport si softwar selectezi tipu de telefon apoi dai sa descarce softul ro (iti desarca un program in limba romana pe pc care iti spune ce trebuie sa faci) si gata in 30 minute telefonul e ca nou :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări