valy Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 ma poate ajuta cineva si pe mine cu o schema cun sa fac un filtru audio ? editat de stefan_ro: sigur ai cautat prin forum ?! -- CLOSE -- Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 In primul rand, ai nevoie de un filtru activ sau pasiv? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Cu frecventa de taiere reglabila sau fixa? Da mai multe detalii, ca nu sta nimeni sa iti scoata "vorbele din gura cu clestele" . Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Domule, cred ca nici acum nu m-ati inteles. Sau cred ca sunteti incepator si nici nu stiti prea bine ce vreti si cu ce se mananca. In cazul acesta mergeti la un magazin si cumparati un kit sau postati la sectiunea incepatorilor. In caz contar dati mai multe detalii, am mai spus odata. Nu ati dat frecventa de taiere, sa inteleg ca vrei un filtru pentru un subwoofer. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 ba nene,da esti chiar aiurea,ia vezi cate filtre sunt aici,in sectiunea asta!!nu,tu vrei sa ti se dea tot mura-n gura! si NU mai scrie ca pe mes!de cate ori trebuie sa ti se zica? vezi ca in engleza se mai numeste si crossover(asa apare si pe acest forum de cateva ori),sa vedem daca iti va folosi informatia Link spre comentariu
Postări Recomandate