Vizitator thedeady Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 In primul rand, salutare tuturor de pe acest forum. In al doilea rand, imi doresc sa fac un proiect ce utilizeaza un microcontroller PIC care sa conecteze un senzor de calitate al aerului (CO2 e suficient), urmand, ca, in momentul depasirii unui anumit prag sa execute o actiune mecanica (ridicarea unui geam).Problema e ca nu am reusit sa gasesc un senzor de CO2 care sa aiba si un pret pe masura unui proiect ce nu se vrea a fi comercial. M-ar ajuta foarte mult un senzor digital, dar ar fi suficient, in ultima instanta, si unul analogic, avand in vedere ca exista suficiente ADC-uri in structura microcontrollerului. Microcontrollerul de care dispun este un PIC16F690, programatorul fiind cel inclus de Microchip in PicKit2. Va multumesc anticipat pentru ajutor, Bogdan Stoica Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 In primul rand, salutare tuturor de pe acest forum. In al doilea rand, imi doresc sa fac un proiect ce utilizeaza un microcontroller PIC care sa conecteze un senzor de calitate al aerului (CO2 e suficient), urmand, ca, in momentul depasirii unui anumit prag sa execute o actiune mecanica (ridicarea unui geam).Problema e ca nu am reusit sa gasesc un senzor de CO2 care sa aiba si un pret pe masura unui proiect ce nu se vrea a fi comercial. M-ar ajuta foarte mult un senzor digital, dar ar fi suficient, in ultima instanta, si unul analogic, avand in vedere ca exista suficiente ADC-uri in structura microcontrollerului. Microcontrollerul de care dispun este un PIC16F690, programatorul fiind cel inclus de Microchip in PicKit2. Va multumesc anticipat pentru ajutor, Bogdan StoicaNu cunosc nici un senzor de CO2 digital cu un pret rezonabil pentru a fi vandut in Romania intr-un produs de sine statator..Romanii (in general vorbind) fac orice (fura, copiaza, reproduc, reproiecteaza, etc) decat sa cumpere ceva. Ceea ce nu-i foarte rau (dar nici fantastic de bine nu-i).Incercati aici, au distribuitor in Ro:http://www.futurlec.com/Gas_Sensors.shtmlcele bunehttp://pici.3x.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum