silent_light Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Intr-un fisier pdf am 2 imagini suprapuse (cel putin 2).... Cum pot extrage aceste imagini separat,adica sa le am pe amandoua ? Despre acest fel de pdf-uri vorbesc ... Cu Adobe reader ultima versiune nu se poate S-ar putea cu ADOBE ACROBAT READER care ocupa mult si nu as vrea sa mai pierd vremea cu instalare si cautare key etc Trebuie sa existe o modalitate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Incearca cu Foxit Reader, e freeware, si parca mai destept decat Adobe Acrobat... Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Intr-un fisier pdf am 2 imagini suprapuse (cel putin 2)..Adica vreti sa separati partea placata de partea plantata? Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 cu un editor de pdf-uri, dac? nu sunt "flattened" cele 2 imagini... ?i dac? pdf-ul nu este protejat la editare...bineîn?eles, se lucreaz? pe o copie a pdf-ului, nu direct pe cel desc?rcat, dac? ceva merge prost s? nu tragi iar minunea... Link spre comentariu
silent_light Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Intr-un fisier pdf am 2 imagini suprapuse (cel putin 2)..Adica vreti sa separati partea placata de partea plantata?Da voiam sa scot cablajul din acel pdf,din acest fel de fisiere pdf...Atunci cand derulez repede paginile ,pur si simplu se vede separat placa de circuit imprimat si apoi se aseaza peste ea celalat strat ,cel cu indicatiile si componentele.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum