Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Volum digital, altceva decat DS 1669 stie cineva?

Vizitator eneelectronics

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Eu nu vreau sa le dau pe bani :P , pe bani pot sa va fac cate vreti dar nu mai putin de 10 bucati pentru ca nu le fac eu si trebuie sa dau comanda pentru ele la firma care-mi face cablajele mele. Pretul unei bucati a fost de 25.000 Lei.Astea 3 le dau gratis la clienti care au luat ceva de la mine :wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

4

• ironickSQUAD

3

• niq_ro

1

• nicu_stef

1

• 1 lună mai târziu...

Mda, teoretic si practic e foarte simplu atata timp cat stii sa codezi microcontrolere...Intrebarea mea ar suna cam asa: Stie careva vre-un link, sau are vre-o schema de potentiometru care sa afiseze nivelul volumului? Nu neaparat pe LCD... poate sa fie si un afisor cu 2 digiti, dar nivelul volumului sa nu se regleze din butoane... ci dintr-un potentiometru liniar sau logaritmic?Cu un mcrocontroller ar fi simplu... cu toate ca sunt programator, e diferita programarea/codarea unui microcontroller fata de o aplicatie C++/Java etc ptr. windows/linux.Nu de alta dar nu prea am timp sa rasfoiesc codarea microcontrolerelor.Nu trebuie neaparat sa fie pe microcontroler.Incepusem eu o schema cu un LM3914 dar nu-s multumit de ea...Cineva vre-un "help"?

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu nu stiu sa programez nici un fel de microcontrolere si cateodata am asa mare nevoie de cate un montaj cu pic de as sa mi-l faca cineva :lol: dar nici pentru bani se pare ca nu gasesc programator. Programeaza cineva pentru bani pe aici ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări