Vizitator Vasile Postat Iulie 19, 2004 Partajează Postat Iulie 19, 2004 Eu nu vreau sa le dau pe bani :P , pe bani pot sa va fac cate vreti dar nu mai putin de 10 bucati pentru ca nu le fac eu si trebuie sa dau comanda pentru ele la firma care-mi face cablajele mele. Pretul unei bucati a fost de 25.000 Lei.Astea 3 le dau gratis la clienti care au luat ceva de la mine :wink: Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Iulie 20, 2004 Partajează Postat Iulie 20, 2004 Spune-mi si mie cum intru pe ftp-ul asta ca habar n-am; sa vad si eu schemele. Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Iulie 20, 2004 Partajează Postat Iulie 20, 2004 Unde e magazinul asta CONEX? Are vreun site? Se fac comenzi prin posta? Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 20, 2004 Partajează Postat Iulie 20, 2004 Da, da, da. http://www.conexelectronic.ro/ Cirip Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 20, 2004 Partajează Postat Iulie 20, 2004 Spune-mi si mie cum intru pe ftp-ul asta ca habar n-am; sa vad si eu schemele.Citeste aici http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=1641 Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 asa cum am zis am pus azi pe ftp.as.ro (U:izatech p:admin) directorul "potentiometru digital" continand schema si cablajulSpor la treaba ! Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 Mersi Mult! Ma apuc de indata ce imi vine la posta coletul cu LC7533 comandat la conex. Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 Inca o intrebare: se poate cumva atasa si un display pe care sa arate nivelul volumului asa cum e in schema de la Adelaida? Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 teoretic (si practic) DA , daca stii sa lucrezi cu microcontrolere , cel de la Adelaida are parca un PIC16F84 (care ajunge si pt un LCD) ... Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 Mda, teoretic si practic e foarte simplu atata timp cat stii sa codezi microcontrolere...Intrebarea mea ar suna cam asa: Stie careva vre-un link, sau are vre-o schema de potentiometru care sa afiseze nivelul volumului? Nu neaparat pe LCD... poate sa fie si un afisor cu 2 digiti, dar nivelul volumului sa nu se regleze din butoane... ci dintr-un potentiometru liniar sau logaritmic?Cu un mcrocontroller ar fi simplu... cu toate ca sunt programator, e diferita programarea/codarea unui microcontroller fata de o aplicatie C++/Java etc ptr. windows/linux.Nu de alta dar nu prea am timp sa rasfoiesc codarea microcontrolerelor.Nu trebuie neaparat sa fie pe microcontroler.Incepusem eu o schema cu un LM3914 dar nu-s multumit de ea...Cineva vre-un "help"? Link spre comentariu
Vizitator mihai_v Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 http://www.micropic.i8.com Functioneaza super!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Ma mihai pagina aia este a ta ? Ai putea sa programezi picul ala pentru alte circuite ? de ex AD5206 sau PGA2310 ? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 14, 2004 Partajează Postat Septembrie 14, 2004 dar mi se pare mie sau nu prea se da codul pentru pic? nu e putin cam... ciudat? nefolositot? (pt unul care nu a programat multe picuri la viata lui... ) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 14, 2004 Partajează Postat Septembrie 14, 2004 Eu nu stiu sa programez nici un fel de microcontrolere si cateodata am asa mare nevoie de cate un montaj cu pic de as sa mi-l faca cineva :lol: dar nici pentru bani se pare ca nu gasesc programator. Programeaza cineva pentru bani pe aici ??? Link spre comentariu
ciombe Postat Septembrie 14, 2004 Partajează Postat Septembrie 14, 2004 Ce aveti nevoie donu' Vasile ? Poate va pot ajuta eu ! Stiti dumneavoastra cine sunt eu..............82.76.216.XXX !Don Mario Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum