Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Volum digital, altceva decat DS 1669 stie cineva?

Vizitator eneelectronics

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

4

• ironickSQUAD

3

• niq_ro

1

• nicu_stef

1

Vizitator berti

N-am idee cat costa DS 1669, da' la Adelaida un kit gata facut costa 175000.

AD084 VOLUM ELECTRONIC STEREO 16 PASI Modul pentru reglaj electronic de volum ,butoane Up si DOWN,16 pasi de reglaj.

Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics

Apropo berti, am vazut proiectul ala al tau cu LCD pentru Winamp. A iesit super misto. Daca as fi avut 700.000 sa dau pe un LCD as fi facut si eu. Stii cumva daca e compatibil cu el vreun LCD de la vreun telefon mobil?

Link spre comentariu

am cateva integrate ssm2164, volum controlat in tensiune -patru canale independente, alimentare +/-, analog devices, 8,4euro.am aflat de ele aici pe forum, mi-am luat dar inca nu le-am folosit.daca te deranjeaza ca au control in tensiune si nu SPI, I2C, sau alte...poti folosi M62358P de la vitacom capsula dip22 contine 12 buc DAC 8 bit cu referinta comuna, iesire in tensiune, comanda serial 3 pini.

Link spre comentariu

mi-am facut eu un "potentiometru digital" cu 2 taste UP si DOWN pt volum la un amp. am folosit un CI LC7533 (la vitacom a costat 200.000 vara trecuta) daca vrei o sa incerc sa-ti scanez sau sa-ti desenez cumva schema si cablajul (sunt simple).zicea cineva de un LCD pt. Winamp ... ma intereseaza si pe mine , se poate un link ceva :oops: please

Link spre comentariu

niq_ro merci pt link-uri.

eneelectronics daca te intereseaza schema/cablajul tre sa astepti pana pe vineri/sambata sa fac rost de un scaner

"jocaria" are 15 trepte , e stereo, 85dB , U=3-4V

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Vedeti in folderul meu pe ftp schema si desenul cablajului pentru acest circuit integrat. Daca il tipariti din PDF-ul ala iese la scara 1/1 :P Am si vro 3 cablaje care nu am ce face cu ele :wink:

Link spre comentariu

Vedeti in folderul meu pe ftp schema si desenul cablajului pentru acest circuit integrat. Daca il tipariti din PDF-ul ala iese la scara 1/1 :P Am si vro 3 cablaje care nu am ce face cu ele :wink:

Si cui o sa le dai ?? :mrgreen:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări