Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lm 35

Nucleu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nucleu

7

• cipriyan123

3

• cirip

2

• djlove

2

Top autori în acest subiect

Este posibil sa il fi distrus la un scurtcircuit..facand montajul in aer...! Am pus alt lm35 in locul celui din montaj si desi scotea o tensiune de 1.3 v la tot nu am reusit sa il fac sa mearga...! Am desfacut tot montajul , am luat un 741 ...am facut un divizor de tensiune din 2 potentiometre de 50k si am reglat tensiunea de referinta la 1.5 v ...pe intrarea neinversoare am conectat iesire LM35 si pe iesire am reusit sa aprind un led... trebuie un releu de 5 v si pe el pun coolerele!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

La o astfel de schema s-ar putea pune mai multe Lm35 in paralel pentru diferite zone ale radiatorului sau pentru mai multe radiatoare? sau treuie cate n montaj pentru fiecare radiator sau zona a radiatorului???

dup? ce iei lm35-uri, ia în calcul pe nenea 324, sau 336/339... faci pe o pl?cu?? 4 senzoare d-alea, suficient pentru ce vrei...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări