Depanatoru Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Tu alimentezi aiurea saracele integrate , asa nu o sa-ti mearga in veci Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Este posibil sa il fi distrus la un scurtcircuit..facand montajul in aer...! Am pus alt lm35 in locul celui din montaj si desi scotea o tensiune de 1.3 v la tot nu am reusit sa il fac sa mearga...! Am desfacut tot montajul , am luat un 741 ...am facut un divizor de tensiune din 2 potentiometre de 50k si am reglat tensiunea de referinta la 1.5 v ...pe intrarea neinversoare am conectat iesire LM35 si pe iesire am reusit sa aprind un led... trebuie un releu de 5 v si pe el pun coolerele! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 cred ca il alimentezi gresit pe alti pini.....sau e alimentarea inversata.... Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 La o astfel de schema s-ar putea pune mai multe Lm35 in paralel pentru diferite zone ale radiatorului sau pentru mai multe radiatoare? sau treuie cate n montaj pentru fiecare radiator sau zona a radiatorului???dup? ce iei lm35-uri, ia în calcul pe nenea 324, sau 336/339... faci pe o pl?cu?? 4 senzoare d-alea, suficient pentru ce vrei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum