bobo Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Multumesc pentu sfaturi ..... Am facut metoda indicata de domnul Dan si tv functioneaza acum.....Dar am vazut ca imaginea este unpic marita ..adica iese in partea de jos a ecranului ..iar in partea stanga are o dunga neagra de circa 2 cm ..... se pare ca este deplasata imaginea spre dreapta.....CUM Se intra in meniu de service la acest model?? Multumesc!!! viewtopic.php?f=17&t=69891trebuie sa modificati parametrii VA ,VLsi HS. Link spre comentariu
niki4 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Daca este sasiu MC64,,APASA SIMULTAN TASTELE OK DE PE PANOU SI TELECOMANDA mai multe secude Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Daca este sasiu MC64,,APASA SIMULTAN TASTELE OK DE PE PANOU SI TELECOMANDA mai multe secudeEste sasiu CW62B, sasiul MC-64 nu are optiune de service mode ( este facut cu TDA8362 ) Link spre comentariu
Vizitator Valentin Mester Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Buna ziua,Ma confrunt si eu cu un defect la sasiul CW 62B,initial am crezut ca este defect ci baleiaj vertical.Am cumparat ci si inainte sa il schimb am marit putin tensiunea G2 din potentiometrul "scren".Surpriza, a aparut o lumina alb laptoasa pe tk.(fara rastru).Banuiesc ca este defect trafo linii.Daca s-a intalnit cineva cu un defect asemanator,il rog sa imi raspunda si mie.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Poate totusi BVul este defect si linia este sub ecran si ce acolo imaginea alba.Este alb clar pe toata suprafata ecranului? Link spre comentariu
Vizitator Valentin Mester Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 In cazul meu nu am linia orizontala.Ecranul este negru si marind tensiunea G2,ecranul se lumineaza alb-laptos(nu are rastru,purici) Link spre comentariu
elmar Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 ar fi trebuit sa va dati seama daca baleiaj cadre functiuneaza numai ascultind cu atentie bob. de defelexie...acel alb laptos este insotit si de cursa inversa ? tensiunea pe finalul video (pinul6) este prezenta? Link spre comentariu
Vizitator Valentin Mester Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Nu are cursa inversa,o sa masor tensiunea pe pin.6 la ic901 TDA6111Q.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Valentin Mester Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Buna ziua,Ma confrunt si eu cu un defect la sasiul CW 62B,initial am crezut ca este defect ci baleiaj vertical.Am cumparat ci si inainte sa il schimb am marit putin tensiunea G2 din potentiometrul "scren".Surpriza, a aparut o lumina alb laptoasa pe tk.(fara rastru).Banuiesc ca este defect trafo linii.Daca s-a intalnit cineva cu un defect asemanator,il rog sa imi raspunda si mie.Multumesc anticipat.Defectul a fost rezolvat prin schimbarea ci b.v. Link spre comentariu
philip Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 ce fel de modificari necesita tda 8172 pentru a inlocui tda 4863? Link spre comentariu
naebv Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Se schimba anumiti pini. Studiati datasheet-urile integratelor, si vedeti care pini trebuie schimbati: http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 8172.shtml http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 863J.shtml Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 ce fel de modificari necesita tda 8172 pentru a inlocui tda 4863?Are cineva modificarea salvata in format electronic ? sunt in criza de timp -- defect -cele 3 liniute sus !! Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 sunt interesat si eu de aceasta modificare.cum s-a rezolvat? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Tot cu un CW62B cu TDA4863AJ in cadre ma lupt si eu.Am rastru doar pe prima jumatate a ecranului. Peste aceasta jumatate am si trei linii colorate subtiri ca o cursa inversa.Initial am crezut ca sunt contacte imperfecte la CI cadre sau tensiuni anormale. +- 14 V prezente. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 TDA4863AJ este bun? Chiar daca este nou poate fi de calitate indoielnica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum