Vizitator babutza93 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Acestea sunt pozele impreuna cu rezistenta Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Cum este notata rezistenta pe placa TK , R713 ?DACA'I ASA , 1 ohm / 1w."Am cautat pe google ca un nebun si nu am gasit nimic doar placa mare( schema care ai atasato acolo) iar acea o am si eu in pc-u." - in schema postata este si schema placii TK , numai ca trebuie sa sti care'i aia. Link spre comentariu
Vizitator babutza93 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Nu scrie nimic doar R710 atat Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 R710 este 47 ohmi / 1W.Posibil tda6108ajf ... bulit. Link spre comentariu
Vizitator babutza93 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Imi cer iertare acuma am reusit sa dau zoom la pdf si am gasit si schema de la placa mica. iti multumesc foarte mult si raman dator cu o bere icon_jook . inca o intrebare , care sa fi fost cauza arderii acelei rezistente ?? e posibil ca dupa ce lipesc una noua sa se arda din nou ? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Schimba si C702,705 si daca se arde iar , posibil IC ... Link spre comentariu
Vizitator babutza93 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Ok iti multumesc foarte mult, revin luni cu un comentariu daca a functionat sau nu. weekend fain sa ai, Link spre comentariu
Vizitator babutza93 Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Am facut exact cum ai spus si a functionat dar din pacate dupa 3 luni de zile a inceput sa faca figuri din nou, pana a cedat de tot si a inceput sa faca parte din colectia de tv-uri (moarte) a vecinului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum