nationalistu Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Referitor la statia audio SONY TA-AX5 singurul punct slab din sursa in comutatie sunt condesatorii de 330nf la 250Vcc,care sunt supusi puternic in impulsuri si personal am gasit unul din ei intrerupt,dar ca precautie iam inlocuit pe amundoi cu altii de aceeasi valoare dar la 400Vcc.Sa revenim la oile noastre adica ce ne doare mai tare cu toti incercam sa construim amplificatoare de puteri foarte mari,(eu personal am construit amplif-uri de max 50W cu rezultate excelente amplif-uri facute dupa tot tipicul si fara zgarcenie,adica traf supradimensionat puntea asemeni filtraje mari si ca,finali am folosit cei fabricati de Tesla mai precis KD502,KD503 imperecheati pe betametru in curent si merg si la ora actuala).Un amplif de 2x100W nominal nu are cum sa contina in carcasa un traf cat o nuca si condesatori de filtraj grosi cat creionul cu am vazut in unele amplifuri aduse din china(niste gunoaie)dar care au fata comerciala si prind la fazani care alearga dupa statii de puteri cat mai mari pe bani putini. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 E bine ce spui, dar de ce ai deschis un topic nou? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 11, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 11, 2009 ca sa am eu ce inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate