Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

carcasa pt amplif

Vizitator drosophilla

Postări Recomandate

Vizitator drosophilla

am si eu in constructie un amplificator si am ceva idei pt carcasa problema mea este ca....nu stiu de unde sa cumpar PLEXIGLASS!!!!asa ca va rog sa imi dati si mie o idee! ms frumos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

1

• ywar2

1

• andiy

1

• m4xx

1

Top autori în acest subiect

PLEXIGLASS gasesti la cei care se ocupa cu firme/reclame luminoasedar sa stii ca nu e deloc ieftinprobabil cand o sa auzi cat costa o sa renunti la el :d mai bine foloseste o cutie gata facuta video/deck/ceva pe care le gasesti in piata si sunt ieftine

Link spre comentariu
Vizitator drosophilla

oricum imi faceam statia intr-o carcasa de calculator dar .....am gasit plexiglass!!!! :d :d :d solutia....in targ...ieftin si k lumea! :wink: mersi mult oricum

Link spre comentariu
Vizitator drosophilla

este in bucuresti....in pantelimon....am dat pe o bucata cam de 0.5m patrati....100.000 :d :d :d ieftineala!!!!!.....cu folie pe deasupra...protectoare...tot tacamul

Link spre comentariu

si ce te face sa crezi ca vom gasii si noi ??? :?eu zic ca iese mult mai frumos o cutie din ALUMINIU...ceva mai "SOBRU"...faza e ca nu prea se gasesc la noi astfel de bucati din aluminiu...si bare, tot tacamul :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări