Vizitator drosophilla Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 am si eu in constructie un amplificator si am ceva idei pt carcasa problema mea este ca....nu stiu de unde sa cumpar PLEXIGLASS!!!!asa ca va rog sa imi dati si mie o idee! ms frumos! Link spre comentariu
ywar2 Postat Aprilie 24, 2005 Partajează Postat Aprilie 24, 2005 Mai bine cauti un video vechi si dupa ce il dezmembrezi iei carcasa. Este mai simplu si arata si bine. Link spre comentariu
margarit2001 Postat Aprilie 24, 2005 Partajează Postat Aprilie 24, 2005 PLEXIGLASS gasesti la cei care se ocupa cu firme/reclame luminoasedar sa stii ca nu e deloc ieftinprobabil cand o sa auzi cat costa o sa renunti la el mai bine foloseste o cutie gata facuta video/deck/ceva pe care le gasesti in piata si sunt ieftine Link spre comentariu
Vizitator drosophilla Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 oricum imi faceam statia intr-o carcasa de calculator dar .....am gasit plexiglass!!!! solutia....in targ...ieftin si k lumea! :wink: mersi mult oricum Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 solutia....in targ...ieftin si k lumea!In ce oras e targul asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 chiar de unde si cat costa ca vreau sa imi fac carcasa de calculator... Link spre comentariu
Vizitator drosophilla Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 este in bucuresti....in pantelimon....am dat pe o bucata cam de 0.5m patrati....100.000 ieftineala!!!!!.....cu folie pe deasupra...protectoare...tot tacamul Link spre comentariu
m4xx Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 si ce te face sa crezi ca vom gasii si noi ??? :?eu zic ca iese mult mai frumos o cutie din ALUMINIU...ceva mai "SOBRU"...faza e ca nu prea se gasesc la noi astfel de bucati din aluminiu...si bare, tot tacamul :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum