Vizitator MarsX Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Salut!Mi-am luat un CD Player Philips CD830, cu TDA 1451A si CDM 4/19. Imi place cum suna, dar vreau mai mult!Ce modificari i-as putea aduce? In primul rand, o sa-i schimb cablul de alimentare tip "veioza" cu unul serios+ferita. Dupa aia, o sa-i schimb decoupling caps din jurul DAC-ului cu unii WIMA MKS02 220N/63V... Ce mai pot face in continuare?Va multumesc pt orice sfat imi puteti da!Din pacate, nu am o schema a acestui player, dar am gasit una echivalenta a unui model anterior (CD630): Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Mai ii poti inbunatatii sursa, condesatori mai buni, filtraj mai mare, decuplari mai bune... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Degeaba schimbi cablul de alimentare, dac? nu faci un filtru de re?ea serios. La fel nu are rost s? schimbi condensatorii de pe lîng? DAC.Prin surse po?i s? faci cîte ceva ?i la ie?ire s? schimbi LM833 cu altele mai bune (nu c? astea nu ar fi foarte bune), sau s? faci un buffer cu l?mpi la ie?ire. G?se?ti la sec?iunea ''Audio'' un subiect pe tema asta. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Construieste-i un amplificator pe lampi de ce putere vrei tu si nu o sa-ti para rau! Link spre comentariu
Vizitator nikkon Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 am acelas model...l-am facut nos si am mai schimbat pe alocuri condensatori.urmaza stage 2...din tda1541a se poate scoate mai mult. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Sunt multe lucruri ce pot fi schimbate, incepand cu cei 14 condensatori si terminand cu dem reclock si etaj de conversie i/v cu componente discrete.Incearca sa faci totul cu pasi mici si asculta doar de urechile tale. Discutiile de pe forum sunt vorbe-n vant, majoritatea binevoitorilor care sar cu gura sunt din cei care cred ca ar trebui sa treci la mp3 si genius. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Inspirate, inepind de aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=38077&start=135#p788841 si am ajuns aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=38077&start=150#p1020221 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum