Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare/Tunare CD Player Philips CD830

Vizitator MarsX

Postări Recomandate

Vizitator MarsX

Salut!Mi-am luat un CD Player Philips CD830, cu TDA 1451A si CDM 4/19. Imi place cum suna, dar vreau mai mult!Ce modificari i-as putea aduce? In primul rand, o sa-i schimb cablul de alimentare tip "veioza" cu unul serios+ferita. Dupa aia, o sa-i schimb decoupling caps din jurul DAC-ului cu unii WIMA MKS02 220N/63V... Ce mai pot face in continuare?Va multumesc pt orice sfat imi puteti da!Din pacate, nu am o schema a acestui player, dar am gasit una echivalenta a unui model anterior (CD630):

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

1

• zal

1

• djlove

1

• +_Florin_+

1

Top autori în acest subiect

Degeaba schimbi cablul de alimentare, dac? nu faci un filtru de re?ea serios. La fel nu are rost s? schimbi condensatorii de pe lîng? DAC.Prin surse po?i s? faci cîte ceva ?i la ie?ire s? schimbi LM833 cu altele mai bune (nu c? astea nu ar fi foarte bune), sau s? faci un buffer cu l?mpi la ie?ire. G?se?ti la sec?iunea ''Audio'' un subiect pe tema asta.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Sunt multe lucruri ce pot fi schimbate, incepand cu cei 14 condensatori si terminand cu dem reclock si etaj de conversie i/v cu componente discrete.Incearca sa faci totul cu pasi mici si asculta doar de urechile tale. Discutiile de pe forum sunt vorbe-n vant, majoritatea binevoitorilor care sar cu gura sunt din cei care cred ca ar trebui sa treci la mp3 si genius.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări