Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

xp contra vista...

Vizitator ulius

Postări Recomandate

Cu nLite poti sa integrezi dirvere sata in discul de instalare de windows xp.Tot cu el poti integra si service pack3 (sau 2, care-ti place).Unele laptopuri nu "inghit" driverele sata de pe discheta (optiunea f6)... practic, am incercat de vreo 3 ori cu f6 si mereu mi-a dat eroare. cu integrare nLite nu am avut probleme niciodata.am acum un disc de windows cu sp2 integrat si sata intel pana la ich10, plus ultimul (ma rog, care era acum vreo 3 luni) de la amd...treaba cu modelul de laptop nu este intotdeauna exacta. am avut de instalat un hp dv7 si primele rezultate de la google imi dadeau doar pt intel. de fapt, pana nu am specificat si amd in cautare, google nu-mi arata decat intel.n-au dreak nici un fel de inspiratie astia care "boteaza" laptopurile, ca si la masini... parca n-ar avea destule litere si cifre.un aparat complet diferit, de la chipset pana la placa video, vandut sub aceeasi denumire comerciala.apropo, instaleaza ultima versiune de nLite.tu trebuie sa sti daca are procesor intel sau amd, doar l-ai folosit sub vista anterior. dupa ce ai instalat xp, atunci incepi sa cauti drivere, dupa cum iti raporteaza device manager. asa e cel mai simplu. nu-ti face probleme, ca nu-i asa de complicat sa le gasesti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• 2informaticos

3

• Felis

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări