Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse in comutatie.

nationalistu

Postări Recomandate

Intradevar un amplificator HI-FI cuprinde in primul rand o sursa liniara de alimentare compusa din;traf,punti,filtraje gheboase eventual pentru cei cara asi permit stabilizari electronice cu,componente discrete sau integrate monolitice,dar sa nu uitam ca firme de traditie in domeniul audio amintesc firma SONY a utilizat pe o serie de amplificatoare surse in comutatie,mentionez ca personal am avut placerea sa readuc la viata SONY TA-AX5 si o folosesc ca,statie pentru pc cu rezultate excelente si zgomot de fond practic inexistent.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• yo9hnf

1

• Felis

1

• nationalistu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Intradevar un amplificator HI-FI cuprinde in primul rand o sursa liniara de alimentare compusa din;traf,punti,filtraje gheboase eventual pentru cei cara asi permit stabilizari electronice cu,componente discrete sau integrate monolitice,dar sa nu uitam ca firme de traditie in domeniul audio amintesc firma SONY a utilizat pe o serie de amplificatoare surse in comutatie,mentionez ca personal am avut placerea sa readuc la viata SONY TA-AX5 si o folosesc ca,statie pentru pc cu rezultate excelente si zgomot de fond practic inexistent.

Cu tot respectul....care-i ideea?!Eu am un amplituner DELIA si ghici ce...nu are zgomot de fond ( conzi originali )!. Daca dai din calculator...placa de sunet trebuie sa fie ceva mai "desteapta".
Link spre comentariu

M? bucur c? ai reu?it s? repari sursa de la respectivul amplif Sony, eu am renun?at la asta în urm? cu mai mul?i ani, am înlocuit cu un traf, e adev?rat c? cu mult? b?taie de cap din cauza spa?iului. S-a dovedit c? acel tip de surs? nu e chiar fiabil?, Sony a renun?at ulterior la ele ?i nu numai ei. ?i Akai avea aceea?i obsesie în acei ani, cu rezultate la fel de slabe.Zgomotul, într-un amplif, provine în special din etajele de semnal mic, corectoare, etc.

Link spre comentariu

Vad ca la multi inca persista conceptia gresita ca doar de amplif de putere tine calitatea redarii.Nu se tine cont ca daca bagi gunoi tot gunoi o sa scoti dar amplificat.E obligatoriu ca un sistem audio sa fie tratat ca un sistem unitar asa ca toate etajele trebuiesc sa fie de calitate pentru a avea calitate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări