Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema necunoscuta

tarzanx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tarzanx

8

• Badman

3

• Felis

2

• danb1974

1

Top autori în acest subiect

dupa cum ai constatat personal, memoria era de vina.elimini modulul respectiv si ai scapat de probleme...uneori windows "calca stramb" chiar si cu doua module (sau mai multe) bune, dar care nu-s identice. timpi de refresh diferiti pot genera probleme, asa ca e bine sa folosesti, pe cat posibil, module identice.bafta.

Link spre comentariu

.....Dupa orice fel de formatare scapi de virusi....

Întrebare de novice ? :nas: Ce facem cu viru?ii de boot ? Sincer ?i personal, m-a ferit Domnul de a?a ceva ( pân? acum )...dar...nu se ?tie niciodat?...Phtiu... :rade:
Link spre comentariu

Ai dreptate, trebuia sa fiu mai explicit. Cand am scris orice fel de formatare ma gandeam de fapt la formatare completa, fie low level fie formatare normala a tuturor partitiilor de pe toate HDD-urile si MBR.Virusii de boot stau in sectorul de boot. La o formatare completa se suprascrie si sectorul de boot si MBR, tot mai putin FAT.Singurii virusi care ar putea persista dupa formatare sunt virusii de BIOS. Astia rescriu memoria flash care contine BIOS-ul. In cazul de fata nu pare a fi vorba de vreun virus, cu atat mai putin de un virus de BIOS.

Link spre comentariu
  • Administratori

intrebare tot de noviceDe unde pensula mea colectati voi virusi ? eu am calculator de cand era 286 si nu am avut niciodata nici un fel de virus si am deschis toate porcariile de pe net. :sparge:

Link spre comentariu

intrebare tot de noviceDe unde pensula mea colectati voi virusi ? eu am calculator de cand era 286 si nu am avut niciodata nici un fel de virus si am deschis toate porcariile de pe net. :sparge:

De fapt nu cred ca era virus, ci doar ceva probleme la hdd pe ide, caci aveam si ide si sata bagate. Mi-a crepat wigozull, si ca omul obisnuit, ca sa nu mai pun iar o imagine mai veche, am dat sa instalez win de la capat, si nu mai gaseam toate partitiile. Pun repede o imagine de win si raman fara o partitie de pa hardul sata si fare partitia de pe ide. si in plus nod32 zice ceva de genu TRsh bott sector virus found. Cum nu am avut chestii importante am dat low level format la ambele harduri si de aici mai incolo problema o cunoasteti din posturile anterioare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări