Vizitator slick89 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Buna ziua tuturor, fiind primul proiect pe care il realizez singur ...as vrea sa mi spuneti ce parere aveti despre ele bune sau rele toate sunt bine venite ! Va multumesc anticipat...multa stima ! (Mai trebuie sa indepartez siliconu e etansare ,dar il las sa se usuce bine si dupaia il tai cu cutteru ,am facut marea prostie sa l cumpar alb :(( am vazut abia acasa si cum bugetul este unul de student le am facut cu el :(( ) Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Ce difuzoare ai folosit, filtre, burete in interior, vatelina? Da mai multe detalii despre constructie.Era mai bine daca lipeai cu montage kit placile, in loc sa folosesti silicon, dar e bine si asa.In rest arata bine, felicitari pentru munca depusa. Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 felicitari !!! Mai trebuie sa cureti resturile de ,aracet sau silicon, si totul va fi bine ...........Cum se aud ? , e ceea ce te-ai asteptat sau ar mai fi loc de ....altceva ?Parerea ta ? Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Pune si tu poze de o dimensiune mai umana, gen 1024x768. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Hp15 +pht408?Inceputul e promitator. Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Multumesc mult pentru aprecieri ! Djlove: Am folosit hp15W si pht408,filtrele sunt cele recomandate de domnul DNA cu protectie pe becuri pt inalte Butterworth 24 db/octava si pentru joase 12 db/octava! Sunt construite din pal laminat de 18mm imbinate cu erixoane (unde s-a putut) si holsuruburi normale in rest (mai exact la fata unde vine decupajul pentru hp15 si la venturi ).Ca material fonoabsorbant am folosit burete cofrat (initial am vut sa urmez sfatul userului crexy si sa pun lana,dar era foarte greu de prins si am zis ca e mult mai usor de montat buretele si nu ar fi o diferenta sesizabila)BF37: Sincer sunt putin dezamagit,1)Nu am o statie pe masura lor,dau in ele cu un Technics 2*100W2)Mi se par lipsite de bas in apartament ( mai mult ca sigur am gresit ceva la filtre ,le am facut impreuna cu un prieten si nici unu din noi nu se pricepe foarte bine la electronica)La 80% din putere membrana hp ului o ia razna si se aud mici pocnituri ,ca si cum bobina ar lovi in capac! O sa incerc sa remediez problema ,am lasat phtul nelipit si am montat filtrele pe placa de ranforsare ce pleaca de sub pht pana pe spatele boxei pentru a putea umbla la ele ! :"Re?ine?i c? utilizatorii normali nu pot ?terge un mesaj odat? ce cineva a r?spuns." :cry: radue: Imi cer scuze , am tot zis ca le modific, le am pus pe fuga inainte sa plec la atelier !Sunt incredibil de aiurit azi , nu stiu ce e cu mine deci nu gasesc butonul de edit :cry: Bogdi16: dap , ms frumos ..sper sa rezolv si toate probleme :(Multumesc mult pentru pareri ! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Nu e normal sa se miste in halul acesta membrana difuzorului, mai ales la puterea aia destul de mica. E foarte probabil sa aiba amplificatorul un defect si sa introdiuca si ceva curent continuu pe iesire. Verifica cu alt amplificator daca mai persista problema, sau verifica amplificatorul tau pe alte boxe, desi de la filtre nu prea ai avea ce gresi pentru a avea acel simptom.Bafta Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Am verificat acum, de fapt a verificat o persoana care se pricepe, vecin din bloc......s-a rezolvat ...suna demential nu am putut sa dau mai mult de 50W per canal in camera ...deci suna incredibil . Djlove era de la amplificator! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Bun, ma bucur ca iti place cum suna, sa le folosesti cu placere.Pe viitor daca mai faci si alte boxe, foloseste si adeziv sa imbini placile. Palul meleminat nu e prea indicat, daca nu le mai dai si alt finisaj deoarece daca le muti de 2-3 ori o sa se juleasca cantul si se vede destul de urat. In rest inca o data felicitari pentru realizare. Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Ms frumos... o sa le scot in curand in aer liber la o curte si o sa le pun pe un 2xAV400 sa vedem ce pot Oricum in casa nu pot baga mai mult de 50-100W max pe canal ....O sa urmeze inca o preche sper si 2 suburi cu hp18,dar cand o sa imi permita bugetul Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 E destul de normal sa se miste membrana necontrolat daca abuzeaza de amplificator si il baga in distorsiuni, fa o proba cu un amplificator pe masura. Oricum sa nu te astepti la o mare minune de la ele in casa. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 cat a ajuns tot proiectul? Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Bogdi16 : Se aud destul de frumos si in casa Lorik199: 900RON fara filtre, dar mai am material (pal) pentru inca o pereche ! trele practic le am primit cadou :)Numai bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum