Vizitator Alex F Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Caut schema Telefunken PALCOLOR 66 60, in special zona oscilator verticala, eventual un model cat mai apropiat, daca ma poate ajuta cineva. Link spre comentariu
palcu ion Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 fa macar niste poze cu sasiul,vezi daca pe placa scrie chassis...si inca ceva Link spre comentariu
Vizitator Alex F Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Pe placa scrie: Chassis 316306 si sub 712Pe oscilatorul vertical scrie MOD451 si sub 047/960627/DLZ/0405 Link spre comentariu
nelutu Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 TV TELEFUNKEN Chassis 712, cred ca asta este sasiul de care ai nevoie,vreau sa te ajut ,nu sunt as,sunt doar amator pasionat,este un site: este si forum ,e polonez http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1282763.html ,te inregistrezi(m-am chinuit un pic,nu stiu poloneza ioc) la ei si pentru inceput i-ti da un cont gratuit de puncte ca sa downlodezi o schema si acum nu bag mana in foc poate i-ti ajunge si i-ti iei schema,am vrut sa o iau eu dar mi-am downlodat si eu cateva scheme si i-mi apare mesajul --You don't have enough points! You have now 1.1 points. You need 5.274 points. trebuie platit i-ti doresc bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum