Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PICC-lite

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Este unul dintre cele mai bune compilatoare de C pentru PIC.

Cat de restrictionata este?

The HI-TECH PICC Lite compiler is a freeware version of our industrial-strength PICC compiler and supports the 16F877, 16F877A, 12F675, 12F629, 16F627, 16F627A, 16F684, 16C84, 16F84 and 16F84A devices.Differences from the full versions are: * there is no source code supplied for the library routines; * the compiler comes with no printf() support for longs or floats; * two ram banks of the 16F627, 16F627A, 16F877, 16F877A are supported for general purpose ram; * Code size for the 16F877 and 16F877A is limited to 2048 words. * One ram bank is supported for the 16F684 and 1K of program memory. * All other above mentioned processors are fully supported with no limitations.

Mereu trebuie sa citeasca altii ...
Link spre comentariu
Vizitator Cristiano_

Merci,Citisem si eu asta. MI-a scapat intrebarea fara sa vreau. Cred ca m-am referit la cat de bun este cu restrictionarile lui cu tot.Trebuia sa te legi si tu de mine pentru o mica intrebare pusa gresit!De ce nu te-ai legat de ultimele doua intrebari?

No problem, doar ca de multe ori vad pe aici intrebari la care efortul necesar gasirii de unul singur a raspunsului e mai mic decat cel necesar postarii intrebarii pe forum.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări