radu25 Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 Salut,A folosit cineva compilatorul PICC-lite?Daca da imi puteti spune si mie cum este? Am citit ca este o varianta restrictionata a softului profesional ( care nu e la fel de free ca asta micu'). Cat de restrictionata este? E bun de ceva? Ce compilator de C imi recomandati? Link spre comentariu
Cristiano Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 Este unul dintre cele mai bune compilatoare de C pentru PIC. Cat de restrictionata este? The HI-TECH PICC Lite compiler is a freeware version of our industrial-strength PICC compiler and supports the 16F877, 16F877A, 12F675, 12F629, 16F627, 16F627A, 16F684, 16C84, 16F84 and 16F84A devices.Differences from the full versions are: * there is no source code supplied for the library routines; * the compiler comes with no printf() support for longs or floats; * two ram banks of the 16F627, 16F627A, 16F877, 16F877A are supported for general purpose ram; * Code size for the 16F877 and 16F877A is limited to 2048 words. * One ram bank is supported for the 16F684 and 1K of program memory. * All other above mentioned processors are fully supported with no limitations. Mereu trebuie sa citeasca altii ... Link spre comentariu
radu25 Postat Aprilie 25, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Merci,Citisem si eu asta. MI-a scapat intrebarea fara sa vreau. Cred ca m-am referit la cat de bun este cu restrictionarile lui cu tot.Trebuia sa te legi si tu de mine pentru o mica intrebare pusa gresit!De ce nu te-ai legat de ultimele doua intrebari? Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Eu cred ca s-a legat ... Este unul dintre cele mai bune compilatoare de C pentru PIC.Cu alte cuvinte "e bun de ceva", si din moment ce e chiar "unul dintre cele mai bune" rezulta automat ca omul chiar ti-l recomanda ... N-are rost sa sari in sus degeaba, citeste cu atentie. Link spre comentariu
radu25 Postat Aprilie 25, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Imi cer scuze. Se pare ca nu am fost suficient de atent.Am avut o noapte alba si am inceput sa vad incrucisat.promit ca n-o sa se mai intample. Link spre comentariu
Vizitator Cristiano_ Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 Merci,Citisem si eu asta. MI-a scapat intrebarea fara sa vreau. Cred ca m-am referit la cat de bun este cu restrictionarile lui cu tot.Trebuia sa te legi si tu de mine pentru o mica intrebare pusa gresit!De ce nu te-ai legat de ultimele doua intrebari?No problem, doar ca de multe ori vad pe aici intrebari la care efortul necesar gasirii de unul singur a raspunsului e mai mic decat cel necesar postarii intrebarii pe forum. Link spre comentariu
Craciun Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 mikroPascal IDE e "beton" suporta cvasitotalitatea PIC-urilor are debugger la nivel de cod si module SW ptr PIC gata facute(ADC, 7 segmente, SPI ,etc) Varianta free e limitata la asamblarea a 2kwords. In combinatie cu simulatorul PIC Simulator IDE de la http://www.oshon.com iti permite sa lucrezi f. bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum