Vizitator petre Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 am inlocuit trafo linii 13720076A A06 cu13720032C si nu-mi desfafasoara imaginea in totalitate pe verticala.ma poate ajuta cineva cu modificarea ce trebuie facuta? multumesc! petre Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 schimba condensatorii electrolitici din baleiajul vertical Link spre comentariu
palcu ion Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 de ce ai schimbat traful?in ce tv e folosit?marca,sasiu,procesor,integrat cadre...nu stim nimic! Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Cred ca ar trebui sa te uiti intr-un catalog de trafo linii sa vezi care e diferenta de tensiuni dintre vechiul si noul traf de linii Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Se pare ca tensiunea de iesire din trafo linii pe cadre e mai mica decat trebuie mai jongleaza din rezistentele de reactie de pe integratul de cadre dupa o documentare riguroasa inainte si va merge sigur Link spre comentariu
palcu ion Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 avand in vedere ca primul nu prea e de gasit,al doilea ar trebui sa fie hr 8196,imaginea e mica pe verticala,spune-ne totusi ce tv este sa putem vedea diferentele,ca banuiesc ca la experienta ta s-ar putea sa nu te descurci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum