CATA2003 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Auzisem de la ceva prieteni ca daca imatriculezi o masina din afara cu euro 4 diesel ai sanse mari ca la noi tipi cu imatricularile sa iti zica ca e euro 3 ??? De exemplu la BMW , citisem pe net din euro 4 la germani ajunge euro 3 la noi ??? astia nu mai stiu cum sa scoata bani???? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 nu au voie din moment ce autovehicolul este cu aceasta norma echipat din fabrica normele de poluare sunt standardizate asa ca trebuie respectat standardul altfel e incalcare a legii Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 in Germania sunt alte norme de poluare, D1,D2,D3 ... etc . Astfel incat D4 nu este echivalent cu Euro 4, ci este echivalent cu Euro 3 ca nivel de poluare. PS:sa nu'mi dati in cap daca gresesc :-?? Link spre comentariu
jakab Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Corect, un prieten a fost in Germania sa-si cumpere o masina, un Golf4.Acolo in acte figura la rubrica de emisii D4, el a crezut ca este euro4.A cumparat masina, ajungand acasa s-a dus la RAR si aici au catalogat ca este defapt euro3.Multi care nu stiu cad in plasa cu normele astea din Germania si nu numai. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Corect, un prieten a fost in Germania sa-si cumpere o masina, un Golf4.Acolo in acte figura la rubrica de emisii D4, el a crezut ca este euro4.A cumparat masina, ajungand acasa s-a dus la RAR si aici au catalogat ca este defapt euro3.Multi care nu stiu cad in plasa cu normele astea din Germania si nu numai.Apropo , at a platit pentru imatricularea golfului? Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Cred ca nemtii sunt ceva mai idioti decat romanii in privinta poluarii, se pare ca nu tin la natura Oare euro 5 la noi, cu cat echivaleaza la ei? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 La nem?i se circul? foarte intens cu mijoacele de transport în comun, a?a c? e discutabil? poluarea. Pentru 25 de euro pe s?pt?mîn? ?i trenuri din 2 în 2 minute e clar c? nu mergi la serviciu cu ma?ina. Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Normele D din Germania nu sunt acelasi lucru cu normele Euro de la noi. Ceva mai detaliat, aici: http://www.buhnici.ro/2008/04/11/cum-st ... masinii-2/ si aici: http://www.rarom.ro/RO/article--Cum%20s ... --125.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum