Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imatriculare euro4=>euro3 ?

CATA2003

Postări Recomandate

Auzisem de la ceva prieteni ca daca imatriculezi o masina din afara cu euro 4 diesel ai sanse mari ca la noi tipi cu imatricularile sa iti zica ca e euro 3 ??? De exemplu la BMW , citisem pe net din euro 4 la germani ajunge euro 3 la noi ??? astia nu mai stiu cum sa scoata bani????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CATA2003

2

• jakab

1

• hip_hop7575

1

• Felis

1

Top autori în acest subiect

nu au voie din moment ce autovehicolul este cu aceasta norma echipat din fabrica normele de poluare sunt standardizate asa ca trebuie respectat standardul altfel e incalcare a legii

Link spre comentariu

in Germania sunt alte norme de poluare, D1,D2,D3 ... etc . Astfel incat D4 nu este echivalent cu Euro 4, ci este echivalent cu Euro 3 ca nivel de poluare. PS:sa nu'mi dati in cap daca gresesc :-??

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Corect, un prieten a fost in Germania sa-si cumpere o masina, un Golf4.Acolo in acte figura la rubrica de emisii D4, el a crezut ca este euro4.A cumparat masina, ajungand acasa s-a dus la RAR si aici au catalogat ca este defapt euro3.Multi care nu stiu cad in plasa cu normele astea din Germania si nu numai.

Link spre comentariu

Corect, un prieten a fost in Germania sa-si cumpere o masina, un Golf4.Acolo in acte figura la rubrica de emisii D4, el a crezut ca este euro4.A cumparat masina, ajungand acasa s-a dus la RAR si aici au catalogat ca este defapt euro3.Multi care nu stiu cad in plasa cu normele astea din Germania si nu numai.

Apropo , at a platit pentru imatricularea golfului?
Link spre comentariu

La nem?i se circul? foarte intens cu mijoacele de transport în comun, a?a c? e discutabil? poluarea. Pentru 25 de euro pe s?pt?mîn? ?i trenuri din 2 în 2 minute e clar c? nu mergi la serviciu cu ma?ina.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări