Vizitator newjomo Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 as dori si eu un cablaj la schema urmatoare Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Ai nevoie decat de proiectare sau si de cablajul realizat "fizic", daca e a doua varianta atunci posteaza la sectiunea servicii. Link spre comentariu
Vizitator newjomo Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 am nevoie doar de 0 poza de restu ma ocup eu Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 9, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 9, 2009 este simplu, iei programul EAGLE sau altul si il faci, daca va face altul atunci nu mai invatati in veci nimic Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 uite un cablaj pentru inspiratie......nu stiu cat de bine este proiectat......acele diode din dreapta le montezi pe radiator langa tranzistorii finali.....sa verifici cablajul sa vezi daca corespunde cu schema....poate am gresit ceva....succes http://it.tinypic.com/view.php?pic=jubz1e&s=5 Link spre comentariu
Vizitator newjomo Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 in eagle un tutorial ceva Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Daca vrei ai si o alta varianta de cablaj [attachment=0]ELIOT AMPL.pdf[/attachment] doua diode se monteaza pe finali cu pasta termoconductoare iar a treia sub cablaj in contact cu radiatorul . Numai bine alex mm Link spre comentariu
Vizitator newjomo Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 sa curga schemele si cablaju Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Tu totusi,ceri ajutor dar nu incerci sa faci macar cu creionul pe hartie cu patratele un cablaj cat de cat , are dreptate Vasile asa nu vei ajunge sa stapanesti ceva .....vreodata ai aici [attachment=0]ELIOT SP AMP.pdf[/attachment] un cablaj gata proiectat , macar sa-l faci practic .Sa-l vedem cum il realizezi , succes Link spre comentariu
tyty Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 cu ce program ai facut cablajul ?? Link spre comentariu
Vizitator wolf_xavier Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 ma poate ajuta si pe mine cineva cu un o problema? sunt cam incepator in domeniul amplifurilor si am un cablaj pe care nu sunt trecute valorile pieselor , am schema de la amplificator si vreau sa stiu daca ma poate ajuta careva sa imi treaca valorile pe cablaj. va multumesc Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 le poti descoperii singur plecand de la valorile pe care le cunosti si in special de la tranzistori.....urmaresti cablajul cu schema si un creion si notezi componentele......eu asa fac si imi iese de fiecare data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum