Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablaj ma ajuta cineva

Vizitator newjomo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

2

• Adrian_BBS

2

• Badman

1

• djlove

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

este simplu, iei programul EAGLE sau altul si il faci, daca va face altul atunci nu mai invatati in veci nimic

Link spre comentariu

Daca vrei ai si o alta varianta de cablaj :freaza: [attachment=0]ELIOT AMPL.pdf[/attachment] doua diode se monteaza pe finali cu pasta termoconductoare iar a treia sub cablaj in contact cu radiatorul . Numai bine alex mm :da

Link spre comentariu

Tu totusi,ceri ajutor dar nu incerci sa faci macar cu creionul pe hartie cu patratele un cablaj cat de cat , are dreptate Vasile asa nu vei ajunge sa stapanesti ceva .....vreodata :bataie ai aici [attachment=0]ELIOT SP AMP.pdf[/attachment] un cablaj gata proiectat , macar sa-l faci practic .Sa-l vedem cum il realizezi , succes :da

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator wolf_xavier

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un o problema? sunt cam incepator in domeniul amplifurilor :jytuiyu si am un cablaj pe care nu sunt trecute valorile pieselor , am schema de la amplificator si vreau sa stiu daca ma poate ajuta careva sa imi treaca valorile pe cablaj. va multumesc

Link spre comentariu

le poti descoperii singur plecand de la valorile pe care le cunosti si in special de la tranzistori.....urmaresti cablajul cu schema si un creion si notezi componentele......eu asa fac si imi iese de fiecare data

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări