Vizitator valex Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Am primit acest amplificator care functioneaza, dar se aude un fasait (cred ca din cauza condensatorilor pe care am sa-i schimb). Stie cineva despre ce amplificcator este vorba ce putere are si daca merita sa-l fac? (cred ca e facut de Electrica)Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Pare s? fie cel de 2x25W de la Tehnoton, pu?in cosmetizat...Fîsîitul e de la schema + piesele proaste aruncate pe plac? la repezeal?. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 am avut si eu unu dinasta... mai am numai carcasa...) e dragut radiatorul acela sincer... eu zic sa ii schimbi modulele de amplificare cu ceva mai serios si mai de calitate... P3A-ul lui Eliot e super bun pt aplicatia asta si vei avea numai sunete placute...sincer!!! Link spre comentariu
dj_steel Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Eu am cumparat unu din targ cu 20Lei dar am renuntat la preu,la comutator,la corector......ii folosesc doar potentiometrul de volum+partea de amplificare(cu toti condensatorii schimbati inclusiv upgrade la cei din sursa 10.000uF/35V) si merge impecabil,fara zgomote sau brum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum