BF37 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Daca exista un prodram de calcul al incintelor , care nu face erori de dimensionare ( ex: dif de 12" , iar el da una dintre dimensiunile ,influentate de dimensiune adifului , mai mica decat acesta ) , va rog sa-mi da-ti si mie un link Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 9, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 9, 2009 nu stiu la ce erori te referi dar uite aici programeBass BoxWin ISDlspcadunibox Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Mersi , le voi incerca pe toate.Referitor la erori : - Am incercat sa calculez o incinta bandpass de gr 6 ( nu mai stiu programul ca nu sant acasa acum ), de 2 x 40l pt un dif de 12" , iar cand am folosit functia de calcul optim al incintei el mi-a dat adaincimea boxei mai mica decat diagonala difuzorului !?!?!?.............................Si ma gandeam ca daca am specificat in parametrii diagonala difului , el va tine cont de ea.Ce m-ar ajuta foarte mult ar fi un program la care sa-i introduc dimensiunile cutiei si parametrii difuzorului , iar el sa calculeze acea diagrama de raspuns in frecventa al boxei............crede-ti ca exista asa ceva? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Ar mai fi si Lisp...Da aceste programe calculeaza chiar mult mai mult. Lisp si lspcad sunt profesionale(nu cred ca o sa le gasesti usor pe net) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum