Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program calcul incinte acustice

BF37

Postări Recomandate

Daca exista un prodram de calcul al incintelor , care nu face erori de dimensionare ( ex: dif de 12" , iar el da una dintre dimensiunile ,influentate de dimensiune adifului , mai mica decat acesta ) , va rog sa-mi da-ti si mie un link

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

2

• Badman

1

• EmyRulz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mersi , le voi incerca pe toate.Referitor la erori : - Am incercat sa calculez o incinta bandpass de gr 6 ( nu mai stiu programul ca nu sant acasa acum ), de 2 x 40l pt un dif de 12" , iar cand am folosit functia de calcul optim al incintei el mi-a dat adaincimea boxei mai mica decat diagonala difuzorului !?!?!?.............................Si ma gandeam ca daca am specificat in parametrii diagonala difului , el va tine cont de ea.Ce m-ar ajuta foarte mult ar fi un program la care sa-i introduc dimensiunile cutiei si parametrii difuzorului , iar el sa calculeze acea diagrama de raspuns in frecventa al boxei............crede-ti ca exista asa ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări