Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutor!!!

Vizitator draqdevil2005

Postări Recomandate

Vizitator draqdevil2005

Am avut si eu pana de curand un amplificator de 2x100w imprumutat de la cineva, si akuma a avut nevoie de el.M-am gandit sa cumpar din comert 2 placute din alea cu amplificator pe ele de 100w.De ce mai am nevoie pt ca amplificatorul sa functioneze.Va rog ajutati-ma!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• Sharky

1

• GigiZ

1

Top autori în acest subiect

alea sunt de 70W (daca sunt cu tda7294)pt pretul lor sunt bune, mai pui un potentiometru la intrare si gata amplifulmontajul il alimentezi dintr-un traf de 2X25V (50V cu priza mediana), mai iei condensatori de filtraj(capacitate cat mai mare la minim 50V, iei la inceput 4700uF si daca nu iti place cum suna mai pui) si o punte de 10A. integratul il prinzi de un radiator si gata..a...si mai cauti o cutie pt el

Link spre comentariu

Probabil a cumparat amplifuri dealea cu TDA7294 care scrie pe instructiuni ca scoate 100 W, ca nu prea am vazut prin magazine placute cu amplifuri de 100 W pe tranzistoare, si chiar daca ar fi, alea sunt ceva mai mari si mai complicate pt un incepator :shock: si nu s-ar cumpara, ca unu care se pricepe cat de cat isi face singur :wink:

Link spre comentariu
Vizitator X-max

alea sunt de 70W (daca sunt cu tda7294) pt pretul lor sunt bune, mai pui un potentiometru la intrare si gata ampliful montajul il alimentezi dintr-un traf de 2X25V (50V cu priza mediana), mai iei condensatori de filtraj(capacitate cat mai mare la minim 50V, iei la inceput 4700uF si daca nu iti place cum suna mai pui) si o punte de 10A. integratul il prinzi de un radiator si gata.. a...si mai cauti o cutie pt el cam la ce pretz ar ajunge amplifu? (trafu il am deja;))sunt su yo interesat de asa ceva

Link spre comentariu

cam la ce pretz ar ajunge amplifu? (trafu il am deja;))sunt su yo interesat de asa ceva

Un amplificator (kit) cu TDA 7294 ajunge in jur de 300.000 - asa e prin Iasi si is destul de bunicele pt cei cu mai putine pretentii Daca zici ca ai si transformator - cu atat mai bine, mai faci rost si de un bloc de redresare + filtraj si o cutie si ii gata statia :wink:Vad ca esti din Craiova - du-te si cumpara-l direct de la Adelaida :wink:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări