Vizitator draqdevil2005 Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 Am avut si eu pana de curand un amplificator de 2x100w imprumutat de la cineva, si akuma a avut nevoie de el.M-am gandit sa cumpar din comert 2 placute din alea cu amplificator pe ele de 100w.De ce mai am nevoie pt ca amplificatorul sa functioneze.Va rog ajutati-ma! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 alea sunt de 70W (daca sunt cu tda7294)pt pretul lor sunt bune, mai pui un potentiometru la intrare si gata amplifulmontajul il alimentezi dintr-un traf de 2X25V (50V cu priza mediana), mai iei condensatori de filtraj(capacitate cat mai mare la minim 50V, iei la inceput 4700uF si daca nu iti place cum suna mai pui) si o punte de 10A. integratul il prinzi de un radiator si gata..a...si mai cauti o cutie pt el Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 sa inteleg ca ai o schema ceva la ei!!!si asa ca sa te ajut zi si tu tranzistori aia mari ce tip sunt sau sunt integrate?! si mai vb dupa ce ne dam seama ce ai cumparat Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Probabil a cumparat amplifuri dealea cu TDA7294 care scrie pe instructiuni ca scoate 100 W, ca nu prea am vazut prin magazine placute cu amplifuri de 100 W pe tranzistoare, si chiar daca ar fi, alea sunt ceva mai mari si mai complicate pt un incepator :shock: si nu s-ar cumpara, ca unu care se pricepe cat de cat isi face singur :wink: Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 alea sunt de 70W (daca sunt cu tda7294) pt pretul lor sunt bune, mai pui un potentiometru la intrare si gata ampliful montajul il alimentezi dintr-un traf de 2X25V (50V cu priza mediana), mai iei condensatori de filtraj(capacitate cat mai mare la minim 50V, iei la inceput 4700uF si daca nu iti place cum suna mai pui) si o punte de 10A. integratul il prinzi de un radiator si gata.. a...si mai cauti o cutie pt el cam la ce pretz ar ajunge amplifu? (trafu il am deja;))sunt su yo interesat de asa ceva Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 cam la ce pretz ar ajunge amplifu? (trafu il am deja;))sunt su yo interesat de asa cevaUn amplificator (kit) cu TDA 7294 ajunge in jur de 300.000 - asa e prin Iasi si is destul de bunicele pt cei cu mai putine pretentii Daca zici ca ai si transformator - cu atat mai bine, mai faci rost si de un bloc de redresare + filtraj si o cutie si ii gata statia :wink:Vad ca esti din Craiova - du-te si cumpara-l direct de la Adelaida :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum